Primarul comunei Gorban, Dănuț Rotaru, era internat în spital de 3 săptămâni, infectat cu virusul Covid-19. În ultima perioadă starea sa de sănătate s-a agravat, iar în noaptea de marți spre miercuri a decedat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi. Potrivit BZI.ro, edilul era cunoscut şi cu alte afecţiuni.

Citeste si: VIDEO| Moartea stupidă a unui profesor clujean ar putea avea un autor moral pe care polițiștii l-au căutat vreme de 48 de ore. De necrezut cine este suspectul

Cine era Dănuț Rotaru

Colegii lui Dănuț Rotaru din PSD Iași și-au exprimat regretul profund pentru pierderea unuia dintre cei mai activi primari din județ.

"Dănuț Rotaru, timp de 9 ani edilul comunei Gorban, a fost un soț, părinte și un bunic minunat, un coleg de nădejde, preocupat permanent de a realizarea de lucruri frumoase în comunitatea locală. Toate acțiunile sale au fost îndreptate spre beneficiul celor care l-au mandatat să îi reprezinte. Cu siguranță că faptele sale vor vorbi și de acum încolo", au scris pe Facebook cei de la organizația PSD Iași.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat din Botoșani a murit în chinuri după ce casa acestuia a luat foc

Potrivit acestora, școli, grădinițe, drumuri, parcuri de joacă pentru copii, dar și alte proiecte pe care și-a pus amprenta edilul "sunt mărturii ale muncii unui om care și-a dedicat o bună parte din viață în slujba comunității".

Primarul PSD, invitat la o emsiune BZI

[Sursa foto: BZI.ro]

Colegii primarului amintesc că vatra din Gura Bohotin va rămâne în amintirea sătenilor ca fiind unul dintre proiectele lui Dănuț Rotaru pentru păstrarea tradițiilor și obiceiurilor locale, dar și ca tinerii să își amintească

tot timpul cum se făceau pâinea, plăcintele și cozonacii odinioară.

"Să păstrăm vie amintirea colegului nostru, care a plecat spre o lume mai bună! Dumnezeu să-l ierte!", au mai scris cei de la PSD Iași.

Dănuț Rotaru, internat timp de 3 săptămâni și intubat de două zile 

„La data de 24 noiembrie 2021 a decedat la Spitalul de Pneumoftiziologie Iași numitul Rotaru Dănuț de 62 ani, primarul comunei Gorban, județul Iași. Acesta era internat de circa trei săptămâni în unități sanitare din municipiul Iași, inițial infectat cu COVID 19 (declarat ulterior vindecat și rămas cu sechele post infectare). Avea și alte afecțiuni medicale, era intubat de la data de 22.11.2021”, au transmis reprezentanţii autorităţilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si