Norris Mageanu, preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, a făcut anunţul despre ultimul drum al lui Dan Mărgescu.

Doliu URIAȘ. A murit pilotul de raliu Dan Mărgescu

„Retragerea unui campion! Echipa de competiţii ARO este convocată în regim de CO, sâmbătă, 29 decembrie, orele 10.30, la Biserica Sf. Nicolae din municipiul Câmpulung, pentru a-l conduce pe ultima „probă specială” pe care a fost Colegul, Prietenul, Inginerul, Şeful, Campionul Dan Mărgescu! Slujba de înmormântare va începe la orele 11 la Biserica Sf Marina, după care raliul lui Dănuţ se va încheia în „parcul închis”

din Cimitirul Grui”, se scrie în anunţul morţii lui Dan Mărgescu.

Doliu URIAȘ. A murit pilotul de raliu Dan Mărgescu

Vestea morții lui Dan Mărgescu a îndurerat pe toată lumea. ”Echipa Aro este în doliu! Am mai pierdut un campion! Dan Mărgescu a plecat dintre noi!”, a fost anunțul făcut de vicepreședintele FRAS Cătălin Nicolaescu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Dan Mărgescu, alături de Radu Gheorghe, Cătălin Nicolaescu si de regretatul Sorin Țențu, au dezvoltat bolidul de concurs ARO 10 Super Rally. Toți au fost toți piloți de uzină ai constructorului muscelean.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si