Close sidebar
Close sidebar

Doliu uriaș în Biserica Ortodoxă Română! Un mare duhovnic s-a stins din viață la doar de 63 de ani

Este doliu mare în cadrul Bisericii Ortodoxe Române, după ce un cunoscut preot în vârstă de 63 de ani s-a stins din viață din cauza unor probleme grave de sănătate.

Laura Macovei,

Doliu uriaș în Biserica Ortodoxă Română! Un mare duhovnic s-a stins din viață la doar de 63 de ani


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Preotul Adrian Pop a fost unul dintre cei mai longevivi duhovnici din municipiul Satu Mare. Anunțul legat de moartea sa a fost făcut de Protopopiatul greco-catolic Satu Mare pe rețelele de socializare.

Citește și: Copilul unor miliardari a fost găsit mort într-un hotel de lux

Era unul dintre cei mai longevivi duhovnici din municipiul Satu Mare, acolo unde a slujit peste 20 de ani. Acesta a decedat marți, din cauza unor probleme grave de sănătate. 

Doliu în Biserica Ortodoxă Română

A trecut la Domnul pr. Adrian POP.

În cursul dimineţii de marți, 24 ianuarie 2023, la vârsta de 63 de ani, s-a mutat la Domnul întru cele veşnice părintele Adrian POP, parohul Parohiei Greco-Catoplice din Noroieni. Decesul a survenit în urma unor grave probleme de sănătate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Amin! ”, este mesajul publicat de Protopopiatul greco-catolic Satu Mare.

Slujba de înmormântare va avea loc joi, 26 ianuarie, de la ora 12:00, la biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Satu Mare. 

Preot filmat când sfinţeşte o mașină de lux şi dă cu mir pe motorul acesteia

Un preot a fost filmat în timp ce sfințea o mașină și dădea motorul acesteia cu mir. Filmulețul a devenit viral pe TikTok, mai ales că ritualul a fost realizat cu o pensulă îmbibată în mir.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Moartea bizară a unui tânăr actor

Pentru a-și proteja bolidul de lux, un bărbat a apelat la un preot pentru a-și sfinți Porsche-ul de zeci de mii de euro. 

Proprietarul bolidului de zeci de mii de euro şi-a dorit ca noua sa achiziţie să fie sfinţită şi binecuvântată de un preot.

Astfel, preotul chemat să sfinţească bolidul de lux a realizat ritualul într-un mod care a stârnit un val de reacţii pe reţelele sociale.

A introdus o pensulă în mir și a început astfel să deseneze mai multe cruci pe motorul maşinii, întregul moment fiind filmat de proprietar.

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI