Vestea tragică a fost anunțată de familia fostului mare jucător. „A luptat cu mult curaj împotriva unei boli cumplite”, se precizează în comunicatul transmis de apropiații lui Mihajlovic.

Citește și: De ce a murit jurnalistul Grant Wahl? Bărbatul a căzut la pământ în timp ce transmitea Cupa Mondială 2022 din Qatar

„Soția sa Arianna, împreună cu copiii lor Viktorija, Virginia, Miroslav, Dusan și Nikolas, nepoata Violante, mama Vikyorija și fratele Drazen, comunică îndurerați moartea nedreaptă și prematură a soțului, tatălui, fiului și fratelui lor exemplar, Sinisa Mihajlovic", a transmis familia.

Citește și: De ce a murit jurnalistul Grant Wahl? Bărbatul a căzut la pământ în timp ce transmitea Cupa Mondială 2022 din Qatar

"Un om unic, un profesionist extraordinar, atent și bun cu toată lumea. A luptat cu mult curaj împotriva unei boli cumplite. Le mulțumim medicilor și asistentelor care l-au îngrijit de-a lungul anilor, cu dragoste și respect”, a mai transmis familia Mihajlovic, într-un comunicat, conform GSP.

Cine a fost Sinisa Mihajlovic

Sinisa Mihajlovic a fost un antrenor și fotbalist profesionist sârb. Pe parcursul carierei sale de fotbalist, a jucat ca fundaș sau mijlocaș. 

Sinisa Mihajlovic a avut 63 de selecții și a marcat 10 goluri pentru Iugoslavia din 1991 până în 2003, dintre care primele patru selecții din 1991 au reprezentat SFR Iugoslavia și a jucat la Cupa Mondială FIFA 1998 și la turneele UEFA Euro 2000.

Considerat de mulți ca fiind printre cei mai buni executanți de lovituri libere din toate timpurile, el deține recordul din Serie A pentru cele mai multe goluri din lovituri libere (28 de goluri).

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A fost antrenorul echipei naționale de fotbal a Serbiei din mai 2012 până în noiembrie 2013.

Pe lista echipelor la care a jucat Sinisa Mihajlovic se află AS Roma, Sampdoria, Lazio, Inter și Bolgona. 

S-a retras de pe teren în 2006, dar s-a apucat imediat de antrenorat. A fostul secundul lui Mancini la Inter, iar a fost principal la Bologna, Catania, Fiorentina, Serbia, AC Milan, Torino, și Sporting. De trei ani se lupta cu o boală necruțătoare. 

Sinisa Mihajlovic

Sinisa Mihajlovic a trecut printr-o dramă în ultimii ani

[Sursa foto: The Sun]

Adrian Mutu: "Riposa in pace Leone" 

După decesul fostului fotbalist şi al antrenorului Sinisa Mihajlovic, Gianni Infantino şi Adrian Mutu, printre alţii, au trimis mesaje în amintirea celui dispărut.

Gianni Infantino, preşedintele FIFA şi-a exprimat tristeţea într-un mesaj pe pagina oficială a forului internaţional:

”Sunt foarte trist să aflu că Sinisa Mihajlovic a trecut în nefiinţă. A fost unul dintre cei celebri fotbalişti şi antrenori ai Serbiei. Pe teren, loviturile sale libere întrupau o pasiune şi o dăruire uluitoare pentru frumuseţea jocului lăsând o impresie de durată în lumea sportului. Moartea sa este o pierdere pentru noi toţi. Condoleanţe sincere familiei şi celor dragi, în această perioadă dificilă”, a declarat Gianni Infantino.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Ea este Ivana Knoll- cea mai sexy suporteră de la Cupa Mondială 2022

Adrian Mutu, fotbalistul român care i-a fost mai întâi adversar pe teren lui Sinisa Mihajlovic, apoi a fost antrenat de acesta, la AC Fiorentina, a transmis şi el un  mesaj, pe pagina personală de Facebook:

"Odihneşte-te în pace, Leule! A fost o onoare să joc împotriva ta şi, de asemenea, să fiu antrenat de tine!”, a scris Mutu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si