Luca Di Fulvio, scriitor și dramaturg, autorul bestsellerului "La gang dei sogni",  s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani, răpus de o boală cumplită.  

"Cu o tristeţe imensă, vă anunţăm moartea lui Luca Di Fulvio, la vârsta de 66 de ani", au anunţat reprezentanţii editurii Pocket prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter. 

Citește și: Doliu în presa din România. A murit Dan Teodorescu

Acesta s-a năsut în Italia și era un scriitor italian.  

A studiat dramaturgia la Accademia d'Arte Dramatica Silvio D'Amico din Roma sub Andrea Camilleri. Apoi a fost o jumătate de an ca membru al The Living Theatre, unde a putut lucra la Londra împreună cu Paola Bourbons, Sergio Graziani, Mario Maranzana, Andrzej Wajda și Julian Beck. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Un actor celebru a leșinat pe scena teatrului în timpul unei reprezentații

Doliu în presa din România. A murit Dan Teodorescu

Doliu în presa sportivă din România. A murit jurnalistul Dan Teodorescu, unul dintre cei mai longevivi ziariști din România, dar și unul dintre cei mai prolifici scriitori și organizatori de spectacole cultura-artistice din nord-estul țării. 

Dan Teodorescu  s-a stins la câteva zile după ce a împlinit vârsta de 73 de ani și după turneul cultural-artistic organizat la Bălți, 28-29 aprilie 2023, eveniment pe care l-a realizat cu cu dăruire și profesionalism.

Citește și:  Cine este Alexandru, tânărul de 33 de ani ucis de polițistul băut care se întorcea de la o petrecere

Tot recent,  Dan Teodorescu  participase la înfrățirea cu Universitatea de Stat "Alecu Russo", Bălți Republica Moldova și își lansase al 38-lea volum din cariera sa de scriitor:" DE LA '22

la '23", în Republica Moldova.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

"Cum să nu doară moartea unui bun prieten, un coleg exemplar, un colaborator impecabil, ilustru om de cultură, scriitor premiat, jurnalist prolific, cronicar de elită, ofițer de presă, ing. Dan Ștefan Teodorescu -Presedinte Liga Scriitorilor Români-Filiala Iași-Nord Est, Vicepreședinte Filiala Iași- Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România?", a scris pe Facebook Liliana Roibu, secretar general la Liga Scriitorilor Români-Filiala Iași-Nord Est. 

Citește și: A murit actorul Teodor Corban, la doar 65 de ani

Dan Teodorescu era organizator, moderator și regizor de spectacole cultural-artistice, președinte Liga Scriitorilor Români-Filiala Iași-Nord Est, Membrul Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, Vicepreședinte Filiala Iași, Membru Asociația Presei Sportive din România, Membru Senior al Asociației Literare "Păstorel" Iași, Membu fondator al noului cenaclu" George Topirceanu" Clubul CFR Iași, Membru al Societății pentru Cultură si Literatură Română Bucovina, Membru Asociația Națională Cultul Eroilor "Regina Maria", Filiala Iași.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si