Autoritățile din Dolj au efectuat mai multe percheziții, acasă la persoane suspecte de trafic de persoane și trafic de minori. În urma perchezițiilor, 6 bărbați au fost arestați preventiv.

Aceștia ar fi exploatat sexual mai multe tinere, folosindu-se de metoda „ loverboy ”.

Citeste si: Rețineri în cazul medicilor falși din Capitală. Pacienții erau păcăliți că sunt grav bolnavi

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dolj: Percheziții domiciliare la persoane suspectate de trafic de persoane și trafic de minori. 6 bărbați ar fi exploatat sexual mai multe tinere prin metoda „loverboy”

Dolj: Percheziții domiciliare la persoane suspectate de trafic de persoane și trafic de minori. 6 bărbați ar fi exploatat sexual mai multe tinere prin metoda „loverboy”

[Sursa foto: IPJ Dolj]

Ce spun autoritățile din Dolj

„La data de 2 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Craiova, au derulat, în judeţul Dolj, o acţiune pe linia traficului de persoane şi de minori. În cadrul acțiunii, au fost puse în executare 7 mandate de percheziţie domiciliară, 5 în municipiul Craiova şi 2 în comuna Bucovăţ. În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că, în cursul anului 2022, prin metoda ,,loverboy”, ar fi racolat şi exploatat sexual mai multe fete, 5 majore şi 2 minore, în municipiul Craiova, în apartamente închiriate în sistem hotelier”, a transmis IPJ Dolj.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, sisteme informatice şi medii de stocare a datelor, 3 pistoale de tip airsoft, 20 de arme albe (cuţite, săbii, macete, bastoane telescopice, topoare), precum și alte probe și mijloace de probă.

Citeste si: Tatăl din Suceava care își exploata copiii prin muncă a fost arestat preventiv

6 bărbați au fost reținuți

Treisprezece persoane au fost duse la audieri, iar şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, toţi din judeţul Dolj, au fost reţinuţi.

Ei au fost prezentaţi apoi Tribunalului Dolj care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, pentru trafic de persoane şi trafic de minori.

Citeste si: Drama prin care a trecut o româncă în Italia. A fost bătută în miezul zilei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si