După ce Cătălin Drulă, actualul președinte USR, a anunțat că se retrage de la conducerea partidului în urma rezultatelor de la alegerile locale și europarlamentare, acesta l-a menționat pe Dominic Fritz pentru a-i lua locul. Fritz a câștigat un nou mandat de primar la Timișoara, însă nu pare să dea înapoi de la conducerea USR-ului.  

Citește și: VIDEO „A făcut alegerile astea mult mai bune pentru PSD și PNL”. Iată analiza rezultatelor înregistrate pe data de 9 iunie!

În acest moment, Dominic Fritz crede că unul dintre cele mai importante lucruri pentru România este ca la alegerile din toamnă să iasă învingător un președinte de dreapta.

dominic fritz, presedinte usr, primar timisoara

Dominic Fritz va candida pentru șefia USR.

[Sursa foto: Facebook ]

Dominic Fritz va candida pentru conducerea USR

Edilul Timișoarei a felicitat decizia lui Cătălin Drulă de a se retrage de la conducerea partidului și de a convoca alegeri. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„De astăzi miza cea mai mare este ca în septembrie această ţară să aleagă un preşedinte de dreapta. Nu există o miză mai mare. Mă doare să văd că propriul meu partid, USR, a luat un scor care nu se ridică la ambiţiile noastre, la potenţialul pe care îl are USR şi Alianţa Dreapta Unită. De aceea, cred că decizia preşedintelui Drulă de a convoca un congres pentru a alege un nou lider este o decizie asumată şi corectă.

Îl felicit pentru o muncă dificilă pe care a dus-o împotriva sistemului, pe care a dus-o în ultimele luni şi sunt sigur că vom găsi formula pentru a merge înaine.(...) După nu mult timp de gândire, o să îmi asum o candidatură pentru preşedinţia partidului USR la următorul congres, voi propune o nouă conducere colectivă cu mine ca preşedinte şi, dacă voi primi susţinerea colegilor pentru această misiune grea, dar frumoasă, o voi accepta”,
a declarat Dominic Fritz, citat de News.ro.

Totuși, se pare că Dominic Fritz nu își dorește să candideze pentru funcții importante în stat, cel puțin nu la alegerile din acest an.

„Eu nu voi candida la nicio funcţie în stat în acest an, dar nici nu pot să stau pasibil într-o situaţie foarte dificilă pentru USR, un partid în care cred, de care România are nevoie şi de asta sunt profund convins”, a spus Fritz.

Citește și: Primarul din Timișoara nu recunoaște neregulile din centrul de bătrâni închis în urma controalelor: ”E mai bine ca în căminele studențești”

dominic fritz, presedinte usr, primar timisoara

Dominic Fritz

[Sursa foto: Facebook ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si