Moartea lui Dominic a devastat întreaga comunitate în care locuia. Micuțul, de origine română, locuia în Italia, în Noventa di Piava, provincia Veneția, cu familia. Băiețelul în vârstă de opt ani s-a stins din viață după o luptă grea, cu o boală nemiloasă, potrivit informațiilor transmise de ilgazzetino.it. 

A murit la 8 ani, după ce a fost învins de o boală nemiloasă

Calvarul lui Dominic a început în anul 2022.

După primele zile de școală, băiețelul, atunci în vârstă de șașse ani, a început să acuze stări de rău. După investigații amănunțite, medicii au descoperit că Dominic are o formă gravă de tumoare pe creier.

Citește și: Ea este femeia, finalistă la Miss, ucisă și dezmembrată de propriul soț. Kristina avea două fete, rămase acum, orfane. "Am inima zdrobită. Era atât de frumoasă și plină de inimă"

Micuțul a fost retras de la școală, dar și-a continuat parcursul educațional de acasă, cu ajutorul părinților și al profesorilor. Boala lui Dominic se agrava de la o zi la alta, iar energia și zâmbetul molipsitor al micuțului au început să se stingă treptat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

În luna august, pe data de 24, Dominic a împlinit opt ani, iar părinții i-au organizat o petrecere. Avea să fie ultima aniversare a copilului lor.

Duminică, înainte cu o zi de a începe clasa a treia, Dominic s-a stins din viață.

Boala grea, cu care s-a luptat din toate puterile, l-a învins.

Citește și: Ce mesaje îi trimitea Gabriel Vasiliu, fost concurent "Puterea Dragostei", soției sale, Ana-Maria, ucisă cu sânge rece în Olanda? Detalii șocante despre relația celor doi ies la iveală

Întreaga comunitate a sperat până în ultima clipă că Dominic se va face bine. Vestea morții micuțului i-a cutremurat pe toți, iar primarul a postat un mesaj dureros în amintirea lui Dominic.

"Este o perioadă foarte tristă pentru comunitatea noastră. Ne-a părăsit un copil de 8 ani care a luptat cu boala, dar nu a reușit să o învingă. Îmbrățișăm strâns familia în aceste momente dificile. Nu există cuvinte în fața unei asemenea pierderi, ci doar o tăcere dureroasă",   a declarat primarul comunității unde Dominic locuia împreună cu familia sa.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si