Donald Trump: ”SUA! SUA! Vă mulțumesc! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Nu m-am gândit niciodată că așa ceva se poate întâmpla în America.”

Citește și: VIDEO- Atac armat la școală din SUA! Trei copii și-au pierdut viața

”Democrații m-au spionat în campania electorală”

Așa a ales Donald Trump, fostul președinte american, să-și înceapă discursul în fața mulțimii care a venit să-l susțină după ce a fost pus oficial sub acuzare pentru nu mai puțin de 34 de infracțiuni.

Donald Trump: De la început, democrații m-au spionat în campania electorală. M-au atacat cu o mulțime de investigații frauduloase, Rusia, Rusia, Rusia, Ucraina, Ucraina, Ucraina.”

Americanii au organizat un marș pro-Trump

Susținărorii l-au așteptat în număr cât mai mare să sosească în Florida, acolo unde a fost organizat un marș pro-Trump. Însă cu puțin timp înainte, Donald Trump ieșea pe ușa Tribunalului din Manhattan, acolo unde s-a predat autorităților. Judecătorii i-au comunicat acuzațiile, în fața cărora a pledat ca fiind nevinovat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fostul președinte al Statelor Unite este acuzat, printre altele, de plăți imense către fosta actriță de filme pentru adulți, Stormy Daniels, și ex-modelul playboy, Karen McDougal.

Trump, care ar fi avut aventuri cu cele două, le-ar fi cumpărat tăcerea cu bani din fondurile campaniei electorale. Următoarea audiere va avea loc pe 4 decembrie, la New York.

Citește și: Actrița de filme pentru adulți, Stormy Daniels, ar putea să-l "îngroape" pe Donald Trump înainte de cursa pentru Casa Albă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si