UPDATE: Gigi Becali a vorbit la un post de televiziune despre relatia lui cu Donald Trump: ”Dumnezeu a amanat sfarşitul lumii pentru ca l-a pus presedinte pe Trump. Nu m-am întalnit niciodată cu el, ci cu oamenii lui. Imi pare rau ca nu am făcut acea afacere. Acum ar fi fost o mare onoare să fiu partener de afaceri cu el. Donald Trump pe mine m-a incantat”, a spus Gigi Becali.


Toata lumea vorbeste zilele aceastea de Donald Trump, insa putini stiu ca in urma cu 9 ani, acesta a fost la un pas sa incheie o afacere cu Gigi Becali. Magnatul american s-a aratat interesat de piata imobiliara din Romania, insa a renuntat in ultimul moment sa investeasca in tara noastra pentru ca business-ul lui a dat faliment. De altfel, Trump este recunoscut ca singurul om de afaceri din lume care a reusit sa revina de mai multe ori, dupa ce a pierdut tot in „combinatii” riscante de zeci de milioane de dolari.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

In 2007, Gigi Becali a fost la un pas sa bata palma cu Donald Trump, care s-a aratat interesat sa investeasca 2 miliarde dolari intr-un proiect imobiliar, pe terenurile romanului. „Am o propunere de la Trump. Au venit oamenii lui aici, la Palat si mi-au spus ca vrea sa faca doua turnuri inalte. M-a invitat la Atlantic City. Daca ma duc, o sa-mi intoarca vizita”, a spus Becali la vremea respectiva.

Donald Trump detine un zgarie-nori in New York
Donald Trump detine un zgarie-nori in New York

„Ei vin cu banii, eu- cu terenurile. Am zis ca vreau sa vad daca ne dau voie sa le facem atat de inalte (40-50 etaje). Ei vor ca turnurile sa se numeasca Becali-Trump Towers”, a mai spus latifundiarul.

Zona pe care pusese ochii Donald Trump se afla undeva, in zona Herastrau. Aici, Becali detinea la vremea respectiva doua hectare de teren. Era un proiect care nu se mai realizase niciodata in Romania. Celebrele turnuri World Trade Center din New York, simbol al Americii, doborate de teroristi, masurau 110 etaje.

Becali putea sa dea lovitura
Becali putea sa dea lovitura


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si