După ce a afirmat că va candida la alegerile din 2024, Donald Trump a dorit să lămurească acuzațiile care i-au fost aduse la terminarea mandatului, cu privire la păstrarea documentelor confidențiale. Acesta a menționat că nu a dorit să dezvăluie secretele Americii, ci doar să le protejeze mai mult.

Plecarea de la Casa Albă, problematică pentru fostul președinte

Donald Trump precizează, în cadrul unui interviu desfășurat cu Bret Baier pentru Fox News, că plecarea de la Casa Albă în ianuarie 2021 a reprezentat un moment rapid și agitat, în urma căruia lucrurile sale

personale au fost amestecate cu documentele confidențiale ale țării.

Părăsirea reședinței a însemnat ca Trump să predea documentele confidențiale ale Statelor Unite ale Americii către agenții federali. Acesta a refuzat predarea documentelor, având ca motiv aflarea bunurilor sale personale în cutiile unde s-ar fi aflat acele documente. În cadrul interviului, acesta a declarat "Eu le-am sortat în pripă, însă oamenii le-au ambalat şi am plecat. Aveam haine înăuntru, aveam tot felul de obiecte personale înăuntru- o groază de lucruri”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Donald Trump, găsit vinovat de abuz sexual împotriva scriitoarei E. Jean Carroll

Donald Trump, 37 de capete de acuzare

Părăsirea Casei Albe nu este singurul conflict al fostului președinte cu agenții federali. Săptămâna trecută, un judecător i-a prezentat acestuia cele 37 de capete de acuzare împotriva sa, din cauza anchetei deschise în urma unei percheziții, din luna august, în conacul său din Florida, Mar-a-Lago. FBI spune că în acest conac, Donald Trump, a ascuns documente care pun în pericol America.

Citește și: EXCLUSIV: Olimpicul care a fost invitat la Ambasada Statelor Unite pentru o dezbatere/ Robert Grigore: ”Școala este mai mult un joc de memorie”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si