Fostul președinte american este de părere că se poate ajunge la un al treilea război mondial.

Donald Trump, anunț îngrijorător

Fostul președinte american acuză indirect administrația Biden că nu comunivă eficient cu Rusia și că nu gestionează cum trebuie problema. 

Citeste si: Donald Trump s-ar putea reîntoarce pe rețelele de socializare începând cu anul viitor

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Trebuie să cerem negocieri imediate pentru încheierea pașnică a războiului din Ucraina, altfel vom ajunge la un al treilea război mondial, care va fi ca niciun alt război de până acum. Nu vom fi avut niciodată un asemenea război. Iar acest lucru este din cauza oamenilor proști care nu au habar. Și este, de asemenea, din cauza tipului de arme care este disponibil astăzi", a declarat Donald Trump.

Donald Trump, trimis în judecată

Donald Trump a fost trimis în judecată, alături de trei dintre copiii săi, Donald Trump Jr., Eric Trump și Ivanka Trump, într-un proces civil.

Citeste si: Meghan Markle a făcut o promisiune unui tânăr îndoliat. Ea și prințul Harry au mers la Castelul Windsor pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a

„Modelul de fraudă și înșelăciune care a fost folosit de domnul Trump și de Organizația Trump în beneficiul lor financiar este uluitor. Cu ajutorul copiilor săi și al directorilor săi de la Organizația Trump, Donald Trump și-a umflat în mod fals averea netă cu miliarde de dolari pentru a se îmbogăți pe nedrept și a înșela sistemul“, a notat procurorul într-un comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si