Fostul președinte Donald Trump l-a acuzat pe Joe Biden pentru invazia Rusiei în Ucraina. Într-un interviu acordat postului Fox News, Donald Trump a afirmat că Biden „nu știe ce naiba face”. „Este o rușine”, a susținut Trump. „Este o rușine absolută”.

Citeste si: Război în Ucraina. Joe Biden condamnă ”atacul neprovocat şi nejustificat” al Rusiei

Trump a continuat spunând că invazia Rusiei nu ar fi avut loc dacă ar fi câștigat alegerile prezidențiale din 2020, potrivit Newsweek.com.

„Cred că acest lucru nu s-ar fi întâmplat niciodată”, a spus Trump despre invazia pusă la cale de Vladimir Putin. „Nu ar trebui să se întâmple și este un lucru foarte trist”. "Totul s-a întâmplat din cauza unor alegeri trucate. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat niciodată", a adăugat fostul președinte.

Donald Trump, despre invazia Ucrainei: "Este un lucru foarte trist pentru întreaga lume"

Donald Trump mai spune că operațiunea militară a Rusiei asupra Ucrainei este "un lucru foarte trist pentru intreaga lume".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Este un lucru foarte trist pentru întreaga lume, pentru țară și cu siguranță este foarte trist pentru că mulți oameni vor fi uciși inutil", a adăugat el.

Citeste si: Boris Johnson, îngrozit de atacurile rusești din Ucraina. Olaf Scholz: „Este o încălcare flagrantă a dreptului internaţional”

Declarațiile lui Trump vin la o zi după ce l-a lăudat pe Vladimir Putin pentru acțiunile sale în Ucraina și l-a descris pe liderul rus drept "priceput" și "genial", relatează Business Insider.

Citeste si: Breaking News: Vladimir Putin a trimis armata în Ucraina. O operaţiune militară specială în regiunea Donbas din Ucraina. Explozii puternice în mai multe regiuni

În trecut, Trump a fost acuzat de legături cu Rusia, inclusiv de faptul că rușii ar fi jucat un rol crucial în alegerea sa ca președinte al SUA în 2016.

"L-am cunoscut foarte bine pe Putin. M-am înțeles bine cu el. Mă plăcea. Și eu l-am plăcut. El este un tip dur, are mult farmec dar și foarte mult orgoliu. Dar apropo, își iubește țara, știți? Își iubește țara!", a mai afirmat Trump.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si