Close sidebar
Close sidebar

Reacția lui Donald Trump după atacul Rusiei în Ucraina. "Este un lucru foarte trist pentru întreaga lume"

Fostul președinte american Donald Trump susține că invadarea Ucrainei de către Rusia se datorează „slăbiciunii”, „incompetenței” și „prostiei” președintelui Joe Biden. Reacția fostului lider de la Casa Albă spune că acest lucru nu s-ar fi putut întâmpla în timpul administrației sale.

Sorin Negru,

Donald Trump spune că invazia Rusiei nu ar fi avut loc dacă el ar fi câștigat alegerile prezidențiale din 2020 

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fostul președinte Donald Trump l-a acuzat pe Joe Biden pentru invazia Rusiei în Ucraina. Într-un interviu acordat postului Fox News, Donald Trump a afirmat că Biden „nu știe ce naiba face”. „Este o rușine”, a susținut Trump. „Este o rușine absolută”.

Citeste si: Război în Ucraina. Joe Biden condamnă ”atacul neprovocat şi nejustificat” al Rusiei

Trump a continuat spunând că invazia Rusiei nu ar fi avut loc dacă ar fi câștigat alegerile prezidențiale din 2020, potrivit Newsweek.com.

„Cred că acest lucru nu s-ar fi întâmplat niciodată”, a spus Trump despre invazia pusă la cale de Vladimir Putin. „Nu ar trebui să se întâmple și este un lucru foarte trist”.

"Totul s-a întâmplat din cauza unor alegeri trucate. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat niciodată", a adăugat fostul președinte.

Donald Trump, despre invazia Ucrainei: "Este un lucru foarte trist pentru întreaga lume"

Donald Trump mai spune că operațiunea militară a Rusiei asupra Ucrainei este "un lucru foarte trist pentru intreaga lume".

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

"Este un lucru foarte trist pentru întreaga lume, pentru țară și cu siguranță este foarte trist pentru că mulți oameni vor fi uciși inutil", a adăugat el.

Citeste si: Boris Johnson, îngrozit de atacurile rusești din Ucraina. Olaf Scholz: „Este o încălcare flagrantă a dreptului internaţional”

Declarațiile lui Trump vin la o zi după ce l-a lăudat pe Vladimir Putin pentru acțiunile sale în Ucraina și l-a descris pe liderul rus drept "priceput" și "genial", relatează Business Insider.

Citeste si: Breaking News: Vladimir Putin a trimis armata în Ucraina. O operaţiune militară specială în regiunea Donbas din Ucraina. Explozii puternice în mai multe regiuni

În trecut, Trump a fost acuzat de legături cu Rusia, inclusiv de faptul că rușii ar fi jucat un rol crucial în alegerea sa ca președinte al SUA în 2016.

"L-am cunoscut foarte bine pe Putin. M-am înțeles bine cu el. Mă plăcea. Și eu l-am plăcut. El este un tip dur, are mult farmec dar și foarte mult orgoliu. Dar apropo, își iubește țara, știți? Își iubește țara!", a mai afirmat Trump.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI