Trump se întorcea acasă la Palm Beach, Florida, cu un  avion  împrumutat de la un donator republican, a spus una dintre persoane, confirmând un raport din The Washington Post.

Avionul lui Trump a rămas fără motor

Înainte de zborul întrerupt, Trump a vorbit cu un grup de strângeri de fonduri al Comitetului Național Republican la hotelul Four Seasons din New Orleans.

El a repetat afirmații că alegerile prezidențiale din 2020 au fost fraudate și a criticat modul în care președintele Joe Biden a gestionat invazia Ucrainei de către Rusia.

Citeste si: Vladimir Putin a felicitat armata Rusiei pentru "serviciul impecabil în numele Patriei". Cel mai negru scenariu pentru Europa

Citeste si: Donald Trump îl laudă pe Putin pentru "inteligență". Ce spune despre președintele Zelenski

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Avionul a zburat aproximativ 120 de km înainte să-și schimbe cursul și să aterizeze de urgență pe același aeroport din New Orleans. Trump s-a întors acasă cu un alt avion.

Trump se întorcea acasă la Palm Beach, Florida

În timpul președinției sale, Trump și-a exprimat temerile cu privire la siguranța călătoriilor aeriene, potrivit NBC News.

Citeste si: FOTO |Imaginile disperării vin din Ucraina. Oamenii își părăsesc agoniseala de o viață, sub amenințarea războiului

Citeste si: Reacția lui Donald Trump după atacul Rusiei în Ucraina. "Este un lucru foarte trist pentru întreaga lume"

În 2019, el a scris pe Twitter că avioanele deveneau „mult prea complexe” și că „nu mai este nevoie de piloți, ci mai degrabă de informaticieni de la MIT”.

Tweet-ul a urmat prăbușirii unui zbor Ethiopian Airlines care a ucis 157 de persoane la bord.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si