Deschiderea Jocurilor Olimpice de anul acesta de la Paris a fost extrem de controversată. Foarte multe persoane au criticat ceea ce părea să fie o reinterpretare a Cinei cea de taină, însă într-o manieră care i-a nemulțumit pe mulți.

Interpreții momentului controversat au fost Barbara Butch, o militantă pentru incluziunea persoanelor supraponderale, cunoscută pentru activismul LGBTQ+, precum și mulți concurenți ai emisiunii de tip reality show „Drag Race France”.

Citește și: VIDEO „Nu a mai existat un moment ca acesta niciodată”. Joe Biden, atacat de Trump și după ce s-a retras

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

donald trump, jocuri olimpice 2024

Unul dintre momentele ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris a stârnit critici în mediul online. Este vorba despre o scenă care reprezintă un grup de persoane la masă, care a făcut trimitere la „Cina cea de taină”, fiind considerată de creștini ultima masă a lui Iisus alături de apostolii săi.

Printre numele importante la nivel internațional care au criticat dur momentul se numără și Donald Trump.

Candidatul republican la Casa Albă a catalogat ceremonia de deschidere a JO2024 drept „o rușine”.

„Sunt foarte deschis la minte, dar cred că ceea ce au făcut a fost o ruşine”, a declarat fostul preşedinte american, într-un interviu pentru Fox News.

Donald Trump, planuri pentru Jocurile Olimpice din 2028

Următoarea ediție a Jocurilor Olimpice va avea loc peste 4 ani, în 2028, la Los Angeles.

În cazul în care va fi președinte atunci, Donald Trump a mărturisit mai în glumă mai în serios că nu vrea să adopte exemplul Franței și nu va reinterpreta Cina cea de Taină.

Întrebat ce fel de ceremonie de deschidere şi-ar dori să vadă la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 2028, dacă ar fi atunci preşedinte, Donald Trump a spus: „Nu vom avea o Cina cea de Taină, aşa cum au făcut-o zilele trecute”.

Citește și: VIDEO Melania Trump, apariție rară în public. Fosta Prima Doamnă a atras toate privirile la convenția republicană

donald trump, jocuri olimpice 2024


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si