Close sidebar
Close sidebar

Donald Trump i-a retras fostului sef al CIA, John Brennan, accesul la informatii clasificate "secret de aparare"

Fostul sef al CIA nu mai are acces la informatii clasificate, ca urmare a unui ordin dat de Donald Trump.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Presedintele american Donald Trump i-a revocat fostului sef al CIA, John Brennan, accesul la informatiile clasificate drept ”secret de aparare”, informeaza The New York Times, citat de b1.ro.
Brennan, fost consilier apropiat al lui Barack Obama, l-a criticat de mai multe ori pe Trump. De exemplu, dupa întalnirea Trump- Putin de la Helsinki, Brennan a sustinut ca prestatia lui Trump a fost “nimic mai putin decat un act de tradare. Nu numai declaratiile lui Trump au fost imbecile, el este total în mainile rusilor”.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Autorizarea în cauza le da înaltilor responsabili care beneficiaza de ea acces la informatii sensibile si confidentiale, chiar daca si-au terminat mandatele.

Donald Trump si-a argumentat decizia de retragere a autorizarii în cazul lui Brennan prin “riscurile care decurg din conduita si comportamentul imprevizibile” ale acestuia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI