Close sidebar
Close sidebar

Donald Trump, în război cu Sebastian Stan. Actorul român a răbufnit după ce fostul președinte l-a jignit: "Își sapă singur groapa"

Donald Trump i-a adresat cuvinte grele lui Sebastian Stan. Actorul român, care îl joacă în filmul biografic pe fostul președinte, în perioada tinereții, i-a răspuns acid.

Elena Tasca,

[Sursa foto: Profimedia]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Donald Trump l-a jignit pe Sebastian Stan, actorul român care îi dă viață în filmul biografic. Supărarea fostului președinte este, de fapt, mișcarea politică care s-ar fi făcut odată cu lansarea producției cinematografice.

Premiera filmului biografic, pe care Trump îl consideră o mișcare politică, a avut loc cu câteva săptămâni înainte de alegerile prezidențiale. Fostul președinte candidează pentru obținerea unui nou mandat.

Donald Trump

[Sursa foto: Profimedia]

Donald Trump, cuvinte grele la adresa lui Sebastian Stan, actorul român care îi dă viață în filmul biografic

Fostul președinte american este revoltat că filmul nu aduce pe ecrane realitatea, ci întruchipează lucruri neadevărate, în scop politic, având în vedere că urmează alegerile prezidențiale.

Pe lângă jocul politic din film care l-a deranjat, Donald Trump este revoltat și de expunerea cinematografică, într-un mod total eronat, a relației pe care a avut-o cu prima soție, Ivana. 

"Este o lovitură ieftină, defăimătoare și dezgustătoare din punct de vedere politic, lansată chiar înainte de alegerile prezidențiale din 2024, pentru a încerca să afecteze cea mai mare mișcare politică din istoria țării noastre.

(…) Fosta mea soție, Ivana, a fost o persoană bună și minunată, și am avut o relație grozavă cu ea până în ziua în care a murit. (…) Este atât de trist că gunoaielor umane, cum ar fi persoanele implicate în acest proiect, care sperăm că nu va avea succes, li se permite să spună și să facă orice doresc pentru a afecta o mișcare politică, care este mult mai mare decât oricare dintre noi", a
declarat Donald Trump.

Citeste si: Cutremur cu magnitudinea de 6 în această dimineață în Turcia! Cât de puternic s-a resimțit seismul- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Donald Trump l-a făcut „gunoi uman” pe Sebastian Stan. Actorul român a răbufnit: „M-am săturat”- antena3.ro

Citește și: Descoperire șocantă pe fundul oceanului. Vietatea care ajunge la zeci de centimetri i-a uimit pe cercetători: "Trebuie protejată"

Sebastian Stan ca Donald Trump și Maria Bakalova ca Ivana Trump

[Sursa foto: Profimedia]

Actorul român i-a oferit, în schimb, o replică lui Donald Trump, cu privire la cuvintele jignitoare pe care i le-a adus, la premiera de la Londra a filmului biografic. Sebastian Stan este de părere că fostul președinte american este un om negativ, care își sapă singur groapa și care a nenorocit țara.

"Continuă să-și sape singur groapa, tot mai adâncă. Este… este dezamăgitor, cred că e și tulburător cu câtă ușurință poate arunca asemenea cuvinte groaznice. Însă e și foarte previzibil. Adică e atât de negativ și își continuă încercările de a diviza oamenii, pentru că atunci se simte relevant. Sincer, m-am cam săturat de vremuri grele, m-am săturat de negativitate. Și m-am săturat să nenorocească țara", a declarat Sebastian Stan.

Citește și: VIDEO Statuie cu Donald Trump în costumul lui Adam

Citeste si: Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?- kfetele.ro

Citeste si: Misterul dispariției copiilor milionarului din Hunedoara! Un mesaj video ridică noi semne de întrebare- radioimpuls.ro

Citeste si: Donald Trump l-a făcut „gunoi uman” pe Sebastian Stan. Actorul român a răbufnit: „M-am săturat”- antena3.ro

Sebastian Stan

[Sursa foto: Profimedia]

Sebastian Stan îl joacă pe Donald Trump, în perioada tinereții, în filmul biografic. Ivana Trump este jucată de actrița Maria Bakalova.

Filmul, denumit "The Apprentice", este tradus în română "Povestea Originii lui Trump" și urmează să se lanseaze vineri, în cinematografele din țara noastră.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI