Trump a ajuns la petrecerea din New York imbracat intr-un costum si cu o cravata alb-negru. Personalul de securitate a fost costumat in membrii bandei de motociclisti Hell's Angels, relateaza News.ro.

Ridicand degetul mare, Donald Trump le-a dat "like" reporterilor care nu au avut voie inauntru si a pozat cateva secunde, dar nu a raspuns la intrebari. El a "dezvaluit" insa in ce personaj s-a costumat: "In mine".

Trump a mulţumit scurt la petrecere familiei Mercer, potrivit unui membru al echipei sale, si a ramas in resedinţa doua ore.

Aceasta a fost singura iesire a lui Trump din resedinţa sa de la Manhattan. Duminica, el a scris pe Twitter ca ultima ediţie "Saturday Nigt Live" a fost de "neprivit".

"Total partinitoare, neamuzanta si mai rau decat imitarea lui Baldwin nu poate fi nimic. Trist", a scris Trump despre apariţiile lui Alec Baldwin, care l-a interpretat in celebra emisiune.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Niciun alt membru al familiei Trump nu a participat la petrecerea din Long Island, dar managerul sau de campanie, Kellyanne Conway, a fost acolo, costumata in Super Woman. Consilierul sau la Casa Alba, Steve Bannon, nu s-a costumat. Muzica cantata de Adele, Lady Gaga, Shakira, Sia si Céline Dion s-a auzit din resedinţa miliardarului decorata de Craciun.

Parola de intrare la petrecere a fost "HeroesWin!".

Miliardarul Robert Mercer este co-presedinte executiv al Renaissance Technologies. Fiica sa, Rebekah Mercer, face parte din echipa lui Trump, intr-o perioada in care presedintele ales isi formeaza Cabinetul.

Iniţial Mercer l-a susţinut pe Ted Cruz in cursa interna a Partidului Republican pentru desemnarea unui candidat la Casa Alba. Din noiembrie, ea i s-a alatura lui Donald Trump.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si