Potrivit surselor citate, Trump spune că a primit „informații scandaloase” despre Macron. Totuși, fostul președinte american nu a detaliat niciodată ce informații ar avea despre acesta, iar una dintre surse a spus că „era foarte greu de spus” dacă Trump „mințea cu nerușinare” sau nu.

A avut vreodată Trump aceste informații picante?

Rămâne neclar dacă Trump a avut vreodată informații compromițătoare despre Macron, însă un document cu titlul „info re: President of France” a fost descoperit printre cele confiscate de FBI de la Mar-a-Lago.

Trump și Macron nu au avut o relație tocmai bună în timpul mandatului fostului președinte american, cu toate că în 2017, Trump făcea obișnuitele sale afirmații exagerate, spunând că are o „relație grozavă” cu Emmanuel Macron. 

Citeste si: Situație comică la fabrica Chanel din Franța. Mai mulți români au crezut că vor da lovitura: „Îmi trebuiau niște paleți pentru struguri”

Poate adevărat, însă această situație s-a schimbat rapid după ce Macron a amenințat să-l excludă pe Trump dintr-o declarație comună a G7, în 2018.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai târziu, Macron a încercat să repare relația și i-a trimis lui Trump un „copăcel al prieteniei” care să fie plantat la Casa Albă, însă lucrurile nu s-au îmbunătățit.

„Un tip fraier”

În decembrie 2019, Trump l-a criticat pe Macron pentru declarații „foarte, foarte neplăcute” pe marginea summit-ului NATO.

Citeste si: OMS, anunț de ultimă oră despre variola maimuței. Cum poate fi eliminată din Europa

Fosta consilieră a lui Trump, Stephanie Grisham, a scris în cartea ei că Trump îl numea, în privat, pe Macron, „un tip fraier”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si