Close sidebar
Close sidebar

Donald Trump, șantaj la adresa lui Emmanuel Macron. Acesta ar avea informații despre viața intimă a președintelui francez

Nu este pentru prima dată când fostul președinte american, Donald Trump, se laudă cu faptul că deține informații picante din viața intimă a președintelui francez, Emmanuel Macron, scrie Business Insider.

Laura Macovei,

Donald Trump, șantaj la adresa lui Emmanuel Macron. Acesta ar avea informații despre viața intimă a președintelui francez


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit surselor citate, Trump spune că a primit „informații scandaloase” despre Macron. Totuși, fostul președinte american nu a detaliat niciodată ce informații ar avea despre acesta, iar una dintre surse a spus că „era foarte greu de spus” dacă Trump „mințea cu nerușinare” sau nu.

A avut vreodată Trump aceste informații picante?

Rămâne neclar dacă Trump a avut vreodată informații compromițătoare despre Macron, însă un document cu titlul „info re: President of France” a fost descoperit printre cele confiscate de FBI de la Mar-a-Lago. Trump și Macron nu au avut o relație tocmai bună în timpul mandatului fostului președinte american, cu toate că în 2017, Trump făcea obișnuitele sale afirmații exagerate, spunând că are o „relație grozavă” cu Emmanuel Macron. 

Citeste si: Situație comică la fabrica Chanel din Franța. Mai mulți români au crezut că vor da lovitura: „Îmi trebuiau niște paleți pentru struguri”

Poate adevărat, însă această situație s-a schimbat rapid după ce Macron a amenințat să-l excludă pe Trump dintr-o declarație comună a G7, în 2018.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mai târziu, Macron a încercat să repare relația și i-a trimis lui Trump un „copăcel al prieteniei” care să fie plantat la Casa Albă, însă lucrurile nu s-au îmbunătățit.

„Un tip fraier”

În decembrie 2019, Trump l-a criticat pe Macron pentru declarații „foarte, foarte neplăcute” pe marginea summit-ului NATO.

Citeste si: OMS, anunț de ultimă oră despre variola maimuței. Cum poate fi eliminată din Europa

Fosta consilieră a lui Trump, Stephanie Grisham, a scris în cartea ei că Trump îl numea, în privat, pe Macron, „un tip fraier”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI