Taylor Swift este admirată și urmărită atât pentru muzica ei, cât și în contextul în care este iubita unei alte vedete, de data aceasta de fotbal american, Travis Kelce.

Citește și: Donald Trump, ieșire nervoasă după victoria lejeră din New Hampshire. "Are creier de pasăre"

Povestea lor de iubire suscită un interes enorm în Statele Unite, conform Daily Mail.

Pe 11 februarie 2024 va avea loc Super Bowl, cel mai urmărit eveniment sportiv din SUA. Finala se va disputa între San Francisco 49ers și Kansas City Chiefs, aceasta din urmă fiind deținătoarea titlului.

Travis, iubitul lui Taylor Swift, joacă pentru Kansas City Chiefs, iar partenera sa este așteptată să-l susțină din tribune.

Taylor Swift, complot de susținere pentru Joe Biden

Potrivit unor informații, cântăreața va participa la Super Bowl nu doar pentru a fi alături de iubit, ci și cu un scop mult mai subtil decât să se uite la fotbal.

Potrivit speculațiilor din mediul online, din rândul conspiraționiștilor pro-Trump, apariția ei va fi punctul culminant într-un complot de susținere pentru Joe Biden la alegerile prezidențiale din acest an.

Partizanii lui Trump au speculat că a fost manipulată competiția sportivă așa încât Chiefs să ajungă în finală, iar povestea de iubire dintre cele două staruri, care are doar șase luni, a fost fabricată. Totul pentru a se crea condițiile așa încât Taylor Swift să-l susțină din nou pe Biden, așa cum a făcut-o în 2020.

Taylor Swift, adversara nr.1 a lui Trump?

Cuplul va fi în centrul atenției pe 11 februarie, în timpul unui joc de fotbal american care anul trecut a fost urmărit de un număr record de telespectatori, 115 milioane de oameni.

Toate aceste speculații pot părea rodul unei imaginații super-active, însă și candidați la președinția SUA le-au răspândit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Antreprenorul multimilionar Vivek Ramaswamy, care s-a retras din lupta pentru nominalizarea republicană luna trecută, a postat pe Twitter săptămâna aceasta despre Super Bowl: „Mă întreb dacă nu există o susținere majoră a actualului președinte majoră din partea unui cuplu susținut cultural și artificial în această toamnă. Poate sunt doar niște speculații, să vedem cum evoluează lucrurile în următoarele opt luni”.

Donald Trump se plânge de implicarea tinerei de 34 de ani în campania pentru Casa Albă

Potrivit unor surse, chiar și Donald Trump se plânge în privat de potențiala influență a tinerei de 34 de ani, în timp ce apropiații săi intenționează să-i declare ceea ce cineva a numit „război sfânt”.

Acest lucru a dat naștere unor afirmații conform cărora Trump riscă să trezească un cuib de viespi dintre fanii înfocați ai lui Swift, care în noiembrie se vor asigura că vor veni în masă la vot în favoarea democraților.

Taylor Swift, agent secret al Pentagonului?

Este tentant să respingi ideea că femeia din spatele melodiile Shake It Off, Bad Blood și Look What You Made Me Do deține cheia alegerilor prezidențiale ca dovadă definitivă că politica americană a pierdut complotul.

Cu toate acestea, în timp ce teoria conspirației despre Super Bowl sună cu siguranță greu de crezut- la fel ca și o altă afirmație ciudată ridicată recent pe Fox News că ea este un agent secret al Pentagonului implicat într-un război psihologic- republicanii au motive întemeiate

să se îngrijoreze despre rolul pe care Swift îl poate juca.

Ei știu că democrații cred că obținerea sprijinului ei poate fi esențială pentru câștigarea alegerilor pentru un președinte în exercițiu în vârstă, ale cărui cote de apreciere sunt foarte scăzute în rândul tinerilor, care sunt și cel mai greu de ademenit la secțiile de votare.

Se crede că Swift s-ar putea dovedi deosebit de eficientă în a-și trezi fanii, în principal femei, cu privire la amenințarea pe care ei consideră că o altă victorie a lui Trump ar reprezent-o asupra dreptului la avort.

Donald Trump: „Îmi place muzica lui Taylor cu 25% mai puțin acum”

Un sondaj recent al Universității Quinnipiac a dezvăluit că Biden a sfidat tendințele recente și a preluat conducerea în preferințele electoratului în comparație cu Trump.

Asistentii președintelui în vârstă de 81 de ani întocmesc o listă de celebrități și foști politicieni care îl vor sprijini pe Biden. Cooptarea lui Taylor Swift la bord a fost descrisă drept „susținerea celor mai nebunești vise ale lor”.

Ea are 279 de milioane de urmăritori pe Instagram și anul trecut, când a postat un singur mesaj pe platforma de socializare prin care îndeamna oamenii să voteze, a produs 35.000 de noi alegători în câteva ore. Un sondaj realizat de britanicii de la Redfield & Wilton, publicat la jumătatea lui ianuarie a dezvăluit, în mod șocant, că 18% dintre alegătorii americani spun că e „mai probabil” sau „semnificativ mai probabil” să voteze pentru un candidat la președinție susținut de Swift.

Opt milioane de alegători noi din generația Z (născuți între mijlocul anilor 1990 și mijlocul anilor 2010) vor putea vota pentru prima dată în acest an și mulți au trecut prin adolescență ascultând Taylor Swift.

Unii ar putea considera concluziile sondajului destul de deprimante, dar alții nu au fost surprinși. „Ea a influențat cultura populară, sportul, economia unor regiuni întregi din SUA”, a spus consultantul în comunicare James Haggerty. „De ce nu politică și alegeri?”

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Nu este clar dacă limuzinele antiglonț o vor proteja de „războiul sfânt” al campaniei Trump. O sursă de campanie a declarat pentru revista Rolling Stone că războiul va lua, probabil, forma alimentării „incendiilor războiului cultural” și o va prezenta pe Swift ca pe „o altă celebritate de stânga care face parte din elita democrată care vă spune ce să gândiți”.

Trump și-a exprimat deja nemulțumirea față de înclinațiile ei către democrați, spunând după intervenția ei la alegerile de la jumătatea mandatului prezidențial: „Îmi place muzica lui Taylor cu aproximativ 25% mai puțin acum”.

Oamenii din interior spun că Trump susține că este „mai popular” decât ea și are fani mai loiali. Împrumutând cu îndemânare titlul unui cântec al lui Swift, consilierul principal de campanie al lui Trump, Jason Miller, a spus: „Joe Biden ar putea conta pe Taylor Swift pentru a-l salva, dar alegătorii se uită la aceste rate ale inflației care ajung la cer și spun: „Nu o să mai fim niciodată împreună”.

„Satana vrea să se folosească de ea cu scopul de a distruge America”

Între timp, unele dintre atacurile asupra lui Swift au fost exagerate. Politicianul republican din Georgia, Kandiss Taylor, a scris că „a încercat să vă avertizez pe toți în octombrie că influența lui Taylor Swift asupra tinerilor noștri cu vrăjitorie a fost demonică, diabolică și luciferică”.

„Desigur, Satana vrea să se folosească de ea acum pentru a-l alege pe Joe înapoi la Casa Albă cu scopul de a distruge ceea ce a mai rămas din America”.

La postul conservator de știri Newsmax, prezentatorul Greg Kelly s-a plâns de „idolatria” manifestată de fanii ei față de interpretă, spunând: „Dacă o cauți în Biblie, este un păcat”.

Mulți cred că cei din dreapta simt un sentiment de trădare din partea lui Taylor. Ea a crescut la fermă cu brazi de Crăciun într-o regiune „albă” și în principal republicană a Pennsylvaniei și a devenit pentru prima dată faimoasă în muzica country, care a avut multă vreme o reputație conservatoare.

Imaginea ei problematică de „Iubita Americii” și refuzul de ani de zile de a-și exprima părerile politice i-au încurajat pe mulți să creadă că tăcerea ei se datorează faptului că era o republicană ascunsă în lumea showbusiness-ului necruțător, care e pro-democrat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si