DONALD TRUMP:
"Cineva din regimul sau vlaguit si infometat sa il informeze ca si eu am un Buton Nuclear, dar care este mult mai mare si mai puternic decat al lui. Si butonul meu functioneaza!"

In stilul sau inconfundabil, presedintele Americii i-a raspuns omologului sau nord-coreean. In prima zi din an, Kim Jong Un s-a adresat natiunii sale si a transmis un mesaj catre Washington.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Statele Unite ale Americii nu pot duce un razboi impotriva mea si a tarii noastre"

Ca sa fie si mai convingator, Kim Jong Un s-a laudat cu puterea nucleara a tarii sale.

"Statele Unite ale Americii trebuie sa stie ca sunt in raza de actiune a rachetelor noastre si butonul nuclear se afla mereu pe biroul meu. Ar trebui sa stie ca ceea ce spun nu este o amenintare, ci mai degraba o realitate"

In ciuda tonului serios folosit de liderul nord-coreean, presedintele Donald Trump a reactionat la o zi distanta, pe twitter. Noul schimb de replici dintre cei doi nu este altceva decat o continuare a razboiului declaratiilor de anul trecut. Atunci, Trump a spus despre Kim Jong Un ca este omul- racheta si ca va distruge Coreea de Nord, in replica la o declaratie a liderului de la Phenian, care l-a facut senil pe presedintele american.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si