Dori, relație cu Flavius și după emisiune

Dori a avut un parcurs senzațional în casă. A avut o cunoaștere intensă cu Flavius, însă aceasta s-a oprit când tânărul a părăsit casa. Totuși, cei doi au păstrat legătura și în afara competiției, rămânând prieteni. Invitată în emisiunea Culisele Iubirii, moderată de Bianca Comănici și difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Dori a dezvăluit care au fost ultimele discuții cu Flavius.

Nu regret sărutul cu Flavius, nici vorbă.

Citeste si: Care este procedura în cazul în care un condamnat fuge din țară. Procedurile judiciare pentru extrădare durează ani de zile

Chiar mă bucur că am făcut chestia asta. Pentru că acum nu mai aveam timp. Când eram în casă îmi lipsea, acum de când am ieșit nu mai văd casa și m-am întors la viața mea normală. Noi mai vorbim, am făcut și live. Am ținut legătura și nu se știe. El acum e în India, are și el treaba lui. Nu stau să îl stresez. Dacă ar veni aici, mi-ar plăcea să ne vedem.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

După ce a fost eliminat din casă mi-a propus să ne vedem afară. Am vorbit pe tema asta, dar nu am acceptat, pentru că eram în emisiune și nu voiam să încalc regulile", a declarat Dori.

Ce mesaj i-a transmis Dori surorii gemene

Dori și-a lăsat sora geamănă, Larisa, în concurs, după ce aceasta a părăsit competiția, în urma eliminării.

Blondina era nedespărțită de sora sa, iar cu această ocazie i-a transmis un mesaj.

Citeste si: Drama familiei unui tânăr român din Italia: Bărbatul a sfârșit sufocat într-un tomberon pentru haine

Lari trebuia să fie un pic mai tare, pentru că ea oricum a izbucnit în plâns și nu mă așteptam. Nu mă așteptam să fie chiar așa de greu cum ne-am despărțit, mai ales că nu e cași cum plecam acasă. Mi s-a rupt sufletul când am văzut-o. Dar asta este, trebuie să fie tare și să rămână ea măcar, că poate. Dacă aș fi fost în locul ei, aș fi reacționat la fel. A fost șocant. Nu mă așteptam să plec ”, a mărturisit Dori, în platoul WOWbiz.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si