Dori și Flavius au făcut istorie cu cel mai fierbinte sărut de la Casa Iubirii și ambii au făcut fix ce au simțit în Camera Roșie, apoi fostul concurent a părăsit reality show-ul în favoarea unui proiect personal care l-a purtat tocmai în India, iar Dori a mai rămas câteva săptămâni bune, în cele din umră fiind și ea eliminată.

Întrebată în cadrul emisiunii online Culisele Iubirii daca cei doi au menținut legătură, Dori a răspuns afirmativ, însă ceea ce ei au în momentul de fata se poate numi o frumoasă prietenie.

având în vedere distanța dintre ei.

Citeste si: Posibilă sinucidere în Ilfov: Un cetățean nepalez a fost găsit mort, cu o sfoară în jurul gâtului

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Frumoasa blondină a declarat că au și intrat pe live împreună unde foarte mulți susținători ai lor i-au complimentat pentru apariția lor:  "Ce frumoși sunteți!

Dori si-ar fi dorit sa cunoască un băiat după plecarea lui Flavius

„Sunt niște emoții pe care nu pot să le explic. M-am uitat și la clipurile cu noi făcute de fani. De obicei, când îi scriu, mă suna pe video.

Eu i-am scris, ce faci, dragule, iar el mi-a scris, ce faci, baby? Suntem amici, noi așa vorbim. Eu îi spuneam amicul meu sexy. El este foarte interesant. Nu aveam tiparul asta de bărbat. Era diferit de restul. Asta m-a atras și privirea și atingerile. Era și misterios...

Citeste si: Dacian Cioloș și oamenii lui și-au dat demisia din USR. Vor înființa un nou partid

Cred că aș fi încercat, nu zic nu să fi cunoscut alt băiat. Aș fi vrut, poate să cunosc și alt băiat, nu stiu. Toată lumea a venit pentru altcineva. Daca nu iți place de mine, ok, am încercat. Un sfat, să nu mai vina țintiți. Ai venit pentru cineva anume și na, nu mă mai bag. În Camera Roșie, l-am chemat pe Sorin. Unul anume, nu am simțit pentru cineva ceva”, a declarat fosta concurentă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si