Cântărețul Dorian Popa a vorbit despre cariera sa, live, în cadrul unei emisiuni difuzate de Radio Impuls. Celebrul vlogger a răspuns la toate întrebările adresate de moderatorul Cosmin Cernat.

Citeste si: „Cheluțu cu Brăduțu”, noua melodie a lui Dorian Popa, record de vizualizări pe Youtube

Una dintre întrebările adresate lui Dorian Popa au fost: „Cum este să fi iubit de copii?”.

Cântărețul român a transmis că a fost frustrat la începutul carierei sale, de aproape 10 ani, atunci când oamenii îi reproșau că este iubit doar de publicul foarte tânăr. „E o chestie foarte mișto să fii un exemplu și un model de urmat pentru cei tineri. În a doua parte a carierei mele, o dată cu maturizarea mea, am simțit o plăcere imensă. Mi-am canalizat puterile în direcția asta!”, a zis Dorian Popa.

În prezent acest lucru nu-l deranjează deloc pe Dorian Popa. „Responsabilitatea este uriașă! Într-adevăr energia pe care o primești de la copii este cea mai pură și cea mai curată. Eu filmând pentru canalul meu de Youtube, îmi expun viața în proporție de 80%. Mă gândesc ce zic copiii, cum vor urma exemplul meu. De aceea tind către o versiune mai bună a mea.”

, a adăugat vloggerul Dorian Popa.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Glume şi meme-uri amuzante cu Înoată Cheluţu, cea mai nouă melodie a lui Dorian Popa

Dorian Popa- detalii ascunse despre cariera sa

Dorian Popa a devenit celebru în anul 2011 când a apărut ca actor în serialul „Pariu cu viața!”. De atunci și până acum, tânărul a evoluat enorm în plan profesional. Dorian a devenit cântăreț și vlogger de succes.

dorian popa la radio impuls
Dorian Popa invitat la Radio Impuls.[Sursa foto: Facebook]

Solistul a transmis că se filmează non-stop, în proporție de 80%, fără secrete în fața fanilor. El a menționat că de greu este să facă acest lucru zilnic și cum a ajuns să fie model pentru tinerii de astăzi. „Dumnezeu pe mine m-a înzestrat cu onestitate, care uneori deranjează. Din punctul meu de vedere, sunt unii artiști care adoră să fie în fața camrelor de vedere. Eu nu trebuie să tânjesc după acest lucru, să merg la alte producții. Eu am camera mea. E un job, mi-am găsit drumul. Eu sunt cu sufletul pe tavă, am învățat asta de la colega ta, Teo Trandafir. Mi-a fost mentor. Am făcut un curs cu ea. Am înțeles acolo că „trebuie să-ți vomiți sufletul”. O citez pe Teo, pentru că ea are niște exprimări extraordinare. Mi-am dat seama că ăsta sunt. Îmi asum chestia asta. Sunt genul de artist căruia îi place atenția.” a spus Dorian Popa.

Citeste si: Dorian Popa, bun prieten cu motociclistul mort în fața Parlamentului! De ce nu a mers la înmormântare: „Te va iubi mereu fratele tău”

Popa a afirmat că nu face Youtube pentru bani și nu îndrumă pe nimeni să facă acest lucru. Cântărețul a transmis că visul lui de mic copil era să prezinte un matinal, motiv pentru care face vlog ca oamenii să-și înceapă ziua bine.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Vloggerul a menționat și faptul că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru tot. El a povestit că este răsplătit peste măsură pentru ceea ce face. Dorian Popa crede în Dumnezeu și a zis că toți oamenii ar trebui să „aibă un boss interior”.

Dorian-Laurențiu Popa, în vârstă de 32 de ani, l-a interpretat pe Andrei Anghel, în serialul „Pariu cu Viața” care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

Citeste si: Mama lui Dorian Popa, bunică pentru prima oară! Ce a declarat "Mamișor"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si