Dorian Popa a făcut primele declarații publice, la zece zile după ce a fost oprit de polițiști în localitatea Domneşti, judeţul Ilfov. Atunci, artistul a făcut un drug test, care a ieșit pozitiv la canabis. Tot în seara respectivă, el a fost dus și la spital în vederea recoltării probelor de sânge pentru un rezultat concludent. 

Dorian Popa își asumă că a consumat canabis

Artistul a mărturisit că își asumă pe deplin fapta făcută și a povestit ce s-a întâmplat de fapt în acea seară.  Cunoscutul influencer și-a cerut în primul rând scuze față de fanii săi cu care a spus că voia să discute de mult timp, iar mai apoi a declarat că fapta sa nu este scuzabilă deloc, deoarece este conștient că a fost un exemplu negativ pentru cei care îl urmăresc.

”Discuția asta trebuia să o de mult cu voi, însă o să înțelegeți de ce am ales să o fac abia acum. În primul și în primul rând vreau să-mi cer scuze  tuturor celor care mă urmăresc, tuturor celor care își încep diminețile cu vlogurile mele. Am greșit indiscutabil, la vârsta și experienta de viata pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante. Îmi pare nespus de rău ca prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ si prin ceea ce urmează vă spun ca nu vreau nicio secunda să ma scuz, si doar să

relatez contextul in care s-a întâmplat”, a spus Dorian Popa pe Youtube.

Dorian Popa a recunoscut că a consumat canabis.

[Sursa foto: Captură Youtube]

Citește și: Dezvăluiri în cazul lui Dorian Popa, în scandalul consumului de droguri. Detalii în ancheta care îl vizează pe influencer: "Analiza de laborator confirmă"

Dorian Popa putea refuza drug testul, însă s-a supus procedurilor 

De asemenea, Dorian Popa a declarat că deși știa că a consumat canabis cu câteva zile în urmă a vrut să se ducă până la magazin.

Oprit de polițiști, el a fost cooperant și nu a refuzat să facă drug testul, deși putea să facă acest lucru. În acest fel, Dorian Popa își putea păstra permisul de conducere, până când ieșeau rezultatele de la probele biologice. De altfel, și în Legea Română se precizează faptul că proba de salivă dată de drug test, nu reprezintă în sine o probă, deoarece testarea poate fi fals pozitivă.

Dorian Popa a făcut primele declarații în scandalul consumului de droguri.

[Sursa foto: Dorian Popa - Facebook]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: UPDATE- Dorian Popa a ieșit pozitiv la consumul de canabis. Au ieșit rezultatele toxicologice: ”S-a confirmat prezența în organism a cannabisului, și nu e de la inhalarea involuntară de la alți fumători”

”Vineri, în ziua în care s-a întâmplat am fost acasă filmând vlogul de terminare a renovărilor. Cum nu a trebuit să plec nicăieri nici nu l-am mai deranjat pe Edi. Seara, din păcate am făcut cea de-a doua greșeala. Aveam nevoie să mă duc până la un stop și exact ca ultimul prost am zis ”Ce se poate întâmpla până la câteva sute de metri de casă”.

O greșeală flagrantă pe care mi-o asum, pentru că nu contează dacă sunt 500 de metri sau 500 de kilometri, fapta este aceeași. Deși trecuse ceva timp de la consum și eram lucid, încadrarea în lege este aceeași”, a explicat influencerul.

Medicii au spus că artistul era lucid și coerent în seara respectivă

Totodată, artistul a spus că alcool test rezultatul a fost negativ. El a mai dezvăluit faptul că pe lângă probele biologice, la spitalul Floreasca a fost supus și unui examen clinic, în urma căruia medicii au concluzionat că Dorian Popa era perfect conștient și lucid în acea seară. Conform procedurilor, dacă acesta era considerat apt la examen el trebuia să plece acasă cu mașina și cu permisul de conducere în buzunar, însă el a decis să fie cooperant deoarece și-a dat seama de gafa făcută. Dorian Popa a făcut clarificări și în ceea ce privește rezultatul analizelor.

”El presupune mai multe testări: mers în linie, atingerea nasului cu ochii închiși stând cu bratele deschise, examen ocular, întrebări care stabilesc orientarea în timp și spațiu, dar și care este starea emoțională și generală în acest moment. După acest examen clinic, medicul a confirmat ceea ce v-am spus și eu, și anume că în momentul în care m-am urcat la volan eram lucid, cooperant și coerent(...)Nu am făcut nicio intervenție, nu am dat niciun telefon așa cum s-a speculat. Am auzit că mulți au speculat cum că aș fi intervenit ca analizele să iasă mai repede. În niciun caz nu am făcut acest lucru”, a spus Dorian Popa în clipul video.

Dorian Popa - artist

[Sursa foto: Dorian Popa - Facebook]

Citește și: DIICOT a reținut cinci persoane pentru trafic de droguri, în Argeș. Vindeau substanțe inclusiv elevilor de liceu

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Și polițiștii ar fi fost uimiți de rezultatul testului pentru substanțe interzise.

”Până și polițiștii au fost surprinși de rezultat. Pentru că sunt o fire mai energică, mai expansivă, multă lume are impresia că folosesc cocaină, lucru total fals. Am simțit nevoie mai mult ca niciodată de liniște”, a spus Dorian Popa.

De altfel, artistul a povestit că a trecut printr-o perioadă mai puțin fericită din viața lui, confirmând tot în acest videoclip despărțirea de Claudia Iosif.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si