După ce a ajuns la ORL cu probleme la ureche, artistul și-a făcut un control și la gât. Dorian Popa a mers ieri la Urgențe pentru că nu-și mai putea stăpâni durerea. El a aflat că situația nu este una tocmai bună. Medicii i-au interzis anumite lucruri artistului.

dorian popa probleme cu vocea
Artistul Dorian Popa.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, intervenție chirurgicală de ultim moment. Ce a pățit fostul concurent

Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor. El și-a băgat un bețișor pentru a se curăța în urechi, însă i-a provocat o hemoragie greu de oprit. Cântărețul a mers la ORL și a profitat de asta pentru a-și face și un control la gât.

Dorian Popa are interdicție de la medici

Medicii l-au avertizat pe Dorian Popa ca trebuie să evite anumite lucruri pentru a nu-și perde vocea și pentru a nu avea probleme serioase. Aceștia l-au sfătuit să vorbească mai încet și să nu mai consume alimente înainte de a se culca.

dorian popa probleme cu vocea
Cântărețul Dorian Popa.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

„Trebuie să fac schimbări masive în viața mea pentru că dacă urechile s-au dovediat a fi în perfectă stare de funcționare, dacă tot eram la Panduri la secția ORL, am zis să fac un control al gâtului. Am aflat că situația nu e tocmai bună acolo, motiv pentru care să vorbesc mai încet, să mănânc mai puțin înainte să mă culc”, le-a spus Dorian Popa fanilor.

Citeste si: Am aflat câți bani fac vedetele din România pe Instagram. O postare ajunge să coste și 2000 de euro

Popa și-a anunțat fanii că de acum îl vor vedea într-o altă ipostază și va încerca să țină cont de recomandarea cadrelor medicale pentru a nu ajunge iar la spital.

Citeste si: VIDEO| Desfigurate de la tratamente cosmetice: ”Parcă sunt monstru”

Cântărețul își îndeamnă urmăritorii să nu mai utilizeze bețișoare de urechi. După ce a pățit ieri, artistul îi îndeamnă pe toți cei care folosesc bețișoare de urechi să nu le mai aibă în casă deoarece sunt foarte periculoase și pot duce până la pierderea auzului.

Tânărul a trecut printr-o experiență ce l-a speriat teribil. Urechea a început să-i sângereze, dar și să-l doară foarte tare. Medicii l-au anunțat că ajunsese foarte aproape de timpan și risca o operație grea.

Citeste si: Cine este iubita lui Dorian Popa, Claudia Iosif


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si