Printre bunurile pe care Fiscul le-a reținut de la regele internațional al romilor se numără două televizoare, o imprimantă, un seif și rafturi de pal, potrivit publicației Turnul Sfatului. 

Sursa citată spune că bunurile pe care le deține Dorin Cioabă și pe care Administrația Finanțelor urmează să le scoată la licitație pe 28 februarie, la sediul de pe Calea Dumbrăvii, depășesc puțin 5.500 de lei.

Lista bunurilor pe care ANAF i le-a confiscat lui Dorin Cioabă. Vor fi scoase la licitație la sfârșitul lunii februarie

Printre bunurile scoase la licitație se numără: un colțar cu două fotolii (480 de lei), un seif de metal (1.245 de lei), două televizoare LG (225, respectiv 255 de lei) și o imprimantă multifuncțională Minolta al cărei preț a fost stabilit la 1.005 lei.

În continuare, pe listă se numără și rafturi de PAL în valoare de 758 de lei și un set de mobilier care se ridică la suma de 1.245 de lei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fiscul așteaptă oferte până cel târziu pe data de 27 februarie, potrivit anunțului de vânzare pe care l-au făcut.

Citește și: Ce se va întâmpla cu plafonarea prețurilor la energie în următoarea perioadă? Ministrul Energiei, decizie de ultimă oră

Același anunț arată că toate aceste bunuri sunt scoase la vânzare în cadrul celei de-a doua licitații și sunt uzate, puse sub sechestru și sunt depozitate la biroul de mediator al lui Dorin Cioabă.

„Am contestat această executare, este vorba de niște abuzuri ale inspectorilor fiscali. Eu mi-am făcut un birou de mediator, atunci când tocmai se pregătea legislația pentru acest domeniu. Atunci se zicea că va fi obligatoriu să treci pe la mediator înainte să mergi la judecător, dar până la urmă nu a mai fost așa. Prin urmare, după ce am urmat cursurile de mediator, după un an eu am închis, practic, biroul, nu am mai avut nicio activitate. De aceea am și depus, după acel prim an de activitate, declarațiile «pe zero». Dar cei de la Fisc mi-au scos decizii de impunere, despre care eu nu am știut, îmi spuneau că mi le-au trimis prin Spațiul Virtual Privat. Eu nu știam de aceste decizii și m-am trezit cu inspectorii care au venit să pună sechestru. Asta în condițiile în care am depus declarații care arătau că am avut zero venit. Cred că sunt și prescrise aceste datorii inventate de ei, dar ne judecăm”, a prezentat situația Dorin Cioabă, din punctul lui de vedere.

Potrivit informațiilor și datelor, de la acest birou de mediator, condus de Dorin Cioabă, ar porni de fapt întreaga poveste care a ajuns și să fie și subiect de proces pe rol.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Cine este Paul Petrof, șeful Vamei București reținut de DNA într-un dosar de luare de mită

Procesul prin care Dorin Cioabă contestă datoriile expuse licitației de executare de la sfârșitul acestei luni are ca termen programat pentru data de 27 decembrie. Acesta este cel de-al doilea termen al procesului care se află pe rolul Judecătoriei Sibiu, mai precizează sursa citată anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si