Richard Emanuel Gheorghe, alis Ciprian Napy, este închis acum fiind suspectat de uciderea liderului clanului Duduianu, Emi Pian. Bărbatul se află în arest acum.

Dorința din arest a lui Ciprian Napy. Ce a cerut presupusul criminal al lui Emi Pian

Conform Antena 3, Ciprian Napy duce o viață liniștită după gratii. Presupusul criminal stă și se uită toată ziua la televizor. Presupusul criminal al lui Florin Mototolea, cunoscut drept Emi Pian, are un comportament adecvat.

El stă cuminte și nici măcar nu vorbește cu colegul de celulă, cel din urmă fiind condamnat pentru fapte care nu au în vedere violența, mai informează sursa citată anterior.

Citeste si: VIDEO- Liderul interlop Emi Pian, înmormântat ca un rege

Citeste si: Cine l-a ucis pe Emi Pian? Anunţul făcut de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti

Citeste si: Emi Pian, aplaudat în curtea casei sale. Imagini în timp real cu sutele de oameni care-i aduc un omagiu

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Napy este vizitat de un medic de trei ori pe zi, deoarece a fost rănit grav după ce l-a ucis pe Emi Pian. Presupusul ucigaș al lui Emi Pian merge să fie pansat odată la câteva zile.

Ce a cerut Napy din Clanul Rinu

Se pare că Napy i-a spus familiei sale să-i aducă mâncare de acasă, dar și haine de schimb. Bărbatul a primit imediat pachetul.

Ciprian Napy, membru al clanului Rinu, este în arest preventiv de săptămâna trecută. El va sta 30 de zile.

dorința lui ciprian napy

Napy a contestat măsura, iar azi are loc procesul în fața oamenilor legii. Tânărul susține că el nu este vinovat și că va aduce probe prin care poate demonstra că nu de la el a pornit conflictul în care liderul clanului Duduianu a fost omorât.

Citeste si: Emi Pian a fost înmormântat! Scrisul de pe crucea bărbatului a șocat pe toată lumea!

Napy a afirmat că azi în cadrul procesului va prezenta toate probele pe care le deține ca să-și poată dovedi nevinovăția.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si