Close sidebar
Close sidebar

Dorința din arest a lui Ciprian Napy. Ce a cerut presupusul criminal al lui Emi Pian

Dorința din arest a lui Ciprian Napy. Ce a cerut presupusul criminal, al lui Emi Pian, să i se aducă de acasă. Ciprian Napy i-a transmis familiei de ce are nevoie.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Richard Emanuel Gheorghe, alis Ciprian Napy, este închis acum fiind suspectat de uciderea liderului clanului Duduianu, Emi Pian. Bărbatul se află în arest acum.

Dorința din arest a lui Ciprian Napy. Ce a cerut presupusul criminal al lui Emi Pian

Conform Antena 3, Ciprian Napy duce o viață liniștită după gratii. Presupusul criminal stă și se uită toată ziua la televizor. Presupusul criminal al lui Florin Mototolea, cunoscut drept Emi Pian, are un comportament adecvat. El stă cuminte și nici măcar nu vorbește cu colegul de celulă, cel din urmă fiind condamnat pentru fapte care nu au în vedere violența, mai informează sursa citată anterior.

Citeste si: VIDEO- Liderul interlop Emi Pian, înmormântat ca un rege

Citeste si: Cine l-a ucis pe Emi Pian? Anunţul făcut de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti

Citeste si: Emi Pian, aplaudat în curtea casei sale. Imagini în timp real cu sutele de oameni care-i aduc un omagiu

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Napy este vizitat de un medic de trei ori pe zi, deoarece a fost rănit grav după ce l-a ucis pe Emi Pian. Presupusul ucigaș al lui Emi Pian merge să fie pansat odată la câteva zile.

Ce a cerut Napy din Clanul Rinu

Se pare că Napy i-a spus familiei sale să-i aducă mâncare de acasă, dar și haine de schimb. Bărbatul a primit imediat pachetul. Ciprian Napy, membru al clanului Rinu, este în arest preventiv de săptămâna trecută. El va sta 30 de zile.

Napy a contestat măsura, iar azi are loc procesul în fața oamenilor legii.

Tânărul susține că el nu este vinovat și că va aduce probe prin care poate demonstra că nu de la el a pornit conflictul în care liderul clanului Duduianu a fost omorât.

Citeste si: Emi Pian a fost înmormântat! Scrisul de pe crucea bărbatului a șocat pe toată lumea!

Napy a afirmat că azi în cadrul procesului va prezenta toate probele pe care le deține ca să-și poată dovedi nevinovăția.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI