Manuel Betto: e un muschi de vita trecut prin faina si cu niste ficat de rata, foie gras in franceza, astazi punem si niste boabe de struguri de toamna.

Chiar daca pare un preprarat foarte sofisticat, nu este cazul sa va alarmati. Daca urmati indeaproape sfaturile bucatarului, nu aveti cum sa dati gres.  Trebuie doar sa aveti la indemana ingrediente de foarte buna calitate. Iata de ce aveti nevoie: muschi de vita, foie gras, unt, rosii cherry, rozmarin, busuioc, salvie, struguri, vin marsala, zahar, faina, paine sau chifle dulci, sare si piper.


"Prima data o sa incepem sa pregatim niste rosii cherry si sa le punem la cuptor sa se faca foarte bine. Luam rosiile cherry, le scoatem  frunzulitele de pee le si le punem intr-un bol cu putina apa".

Tocati marunt ierburile aromate, adaugati putina sare si zahar si amestecati totul foarte bine.
Rosiile se trec prin amestecul de verdeturi apoi se pun intr-o tava cu hartie de copt si se pun in cuptorul incins timp de 20 de minute.

Urmareste materialul video de mai sus pentru a afla toti pasii

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si