Manuel Betto: e un muschi de vita trecut prin faina si cu niste ficat de rata, foie gras in franceza, astazi punem si niste boabe de struguri de toamna.
Chiar daca pare un preprarat foarte sofisticat, nu este cazul sa va alarmati. Daca urmati indeaproape sfaturile bucatarului, nu aveti cum sa dati gres. Trebuie doar sa aveti la indemana ingrediente de foarte buna calitate.
"Prima data o sa incepem sa pregatim niste rosii cherry si sa le punem la cuptor sa se faca foarte bine. Luam rosiile cherry, le scoatem frunzulitele de pee le si le punem intr-un bol cu putina apa".
Tocati marunt ierburile aromate, adaugati putina sare si zahar si amestecati totul foarte bine.
Rosiile se trec prin amestecul de verdeturi apoi se pun intr-o tava cu hartie de copt si se pun in cuptorul incins timp de 20 de minute.
Urmareste materialul video de mai sus pentru a afla toti pasii
Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro