Close sidebar
Close sidebar

Doriti sa va rasfatati cu un deliciu elegant la fel ca in restaurantele de lux? Un chef din Sibiu va dezvaluie secretele unui preparat rafinat: turnedo cu muschi de vita si foie gras.

Este o reteta nobila din bucataria frantuzeasca, dar facuta pentru un mare muzicant Italian, Gioacchino Rossini. ##VIDEO34120##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Manuel Betto: e un muschi de vita trecut prin faina si cu niste ficat de rata, foie gras in franceza, astazi punem si niste boabe de struguri de toamna.

Chiar daca pare un preprarat foarte sofisticat, nu este cazul sa va alarmati. Daca urmati indeaproape sfaturile bucatarului, nu aveti cum sa dati gres.  Trebuie doar sa aveti la indemana ingrediente de foarte buna calitate. Iata de ce aveti nevoie: muschi de vita, foie gras, unt, rosii cherry, rozmarin, busuioc, salvie, struguri, vin marsala, zahar, faina, paine sau chifle dulci, sare si piper.

"Prima data o sa incepem sa pregatim niste rosii cherry si sa le punem la cuptor sa se faca foarte bine. Luam rosiile cherry, le scoatem  frunzulitele de pee le si le punem intr-un bol cu putina apa".

Tocati marunt ierburile aromate, adaugati putina sare si zahar si amestecati totul foarte bine.

Rosiile se trec prin amestecul de verdeturi apoi se pun intr-o tava cu hartie de copt si se pun in cuptorul incins timp de 20 de minute.

Urmareste materialul video de mai sus pentru a afla toti pasii

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI