Doru Parv avea emisiune in fiecare seara la OTV, pe teme paranormale, si era cunoscut ca un ”vizionar” de catre telespectatori, dar nu din cauza asta a ajuns dupa gratii, ci pentru ca ar fi santajat un primar, impreuna cu Dan Diaconescu. Parv a fost eliberat conditionat, in mod discret, pe 18 august, dupa ce aproape si-a dus la capat pedeapsa de patru ani de inchisoare la care fusese condamnat, in timp ce Dan Diaconescu a ramas in continuare in detentie.

Doru nu a stat mult pe ganduri si s-a hotarat sa recupereze timpul pierdut, scrie Cancan.ro

Fostul realizator ”paranormal” a ajuns intr-una din serile trecute la Nuba, iar imaginile ni-l prezinta extrem de relaxat, fumand cu gesturi ample, in timp ce se dezlantuie pe ritmurile muzicii. Nu este singur, ci cu un alt barbat, mai tanar decat el, care pare sa fi facut o pasiune pentru Doru. Tanarul ii zambeste dulce, il ia dupa gat si il strange in brate, in timp ce il mangaie, ca din intamplare, pe piept, gesturi care sugereaza ca intre cei doi ar exista o apropiere... sentimentala! Doru Parv pare, in tot acest timp, foarte fericit de atentia de care beneficiaza, mai ales ca vine dupa o indelungata perioada de izolare!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Doru Parv a ajuns in 2010 in fata judecatorilor alaturi de Dan Diaconescu, pentru ca l-ar fi santajat pe Ion Florin Mot, primarul comunei Zarand, din judetul Arges. De atunci, problemele de ordin financiar s-au tot adancit pentru clarvazator.

Este „dator vandut“ bancilor si a fost executat silit pentru suma de 444.000 de euro.

De asemenea, si episodul cu santajul a avut repercusiuni, pentru ca Doru Parv are de scos din buzunar si alti 30.000 de euro pe care trebuie sa ii plateasca drept daune materiale, potrivit unei hotarari a instantei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si