Close sidebar
Close sidebar

Vești din dosarul Caracal. Procesul s-a amânat din nou, după ce complicele lui Dincă a fost infectat cu Sars-Cov-2

Complicele lui Gheorghe Dincă a fost infectat cu Sars-Cov-2. Ștefan Risipițeanu a ajuns de urgență la spital, iar acum dosarul Caracal a fost amânat din nou.

Georgiana Balaban,

Dincă și complicele său.

[Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ștefan Risipițeanu este în stare gravă la spital. Bărbatul este bolnav de coronavirus. Deși, procesul în dosarul Caracal trebuia să se desfășoare, ieri, a fost amânat. Potrivit motivelor medicale, evenimentul a fost amânat pentru data de 3 noiembrie.

Citeste si: Luiza Melencu a fost găsită moartă?! Cele mai recente informații din cazul Caracal

Ieri, complicele lui Gheroghe Dincă a ajuns de urgență la spital, asta după ce a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. Cadrele medicale i-au administrat tratamentul necesar, iar acum se află sub observație la Spitalul Penitenciar Jilava.

Ștefan Risipițeanu a fost infectat cu Covid-19

Ștefan Risipițeanu este considerat complicele lui Gheorghe Dincă. Bărbatul se află acum pe patul de spital. Ștefan a fost trimis în judecată în dosarul uciderii celor două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

El a ajuns zilele trecute, de urgență, pe mâna medicilor. Risipițeanu a început să aibă simptomele noului virus, astfel la scurt timp, starea lui de sănătate s-a înrăutățit.

Citeste si: VIDEO- Dincă, lacrimi la tribunal. Părinții fetelor, disperați

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu.

[Sursa foto: google]

Complicele lui Dincă a fost transferat de urgență la Spitalul Penitenciar Jilava, unde medicii s-au ocupat de starea lui de sănătate.

El primește tratament împotriva covid-19.

Citeste si: El este "Lucifer", ciminalul care a ucis 48 de oameni în închisoare, decapitându-i

Pe data de 6 octombrie 2021, ar fi trebuit să se desfășoare un nou termen în dosarul Caracal. Din motive medicale a fost amânat pentru 3 noiembrie. Potrivitunor surse judiciare, Rispițeanu a fost făcut o formă gravă de Covid-19, astfel starea lui de sănătate nu permitea nici măcar o videoconferință.

Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu a anunțat, că în sala de judecată s-au citit două adrese, în ziua când ar fi trebuit să aibă loc un nou termen în dosarul „Caracal”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

„Astăzi, doamna judecător a citit în sală o adresă din partea Penitenciarului Craiova, în care se spune că Dincă, fiind contactat al lui Risipițeanu, este în carantină, iar Risipițeanu se află la Spitalul Jilava. De la Spitalul Jilava a venit o altă adresă în care se spune că, în cauza stării în care se află, nu poate fi nici măcar o ședință video. Prin urmare, ar dori să spună că starea lui este gravă. Noi ne gândim dacă nu se va adeveri ce spunem noi: Încetul cu încetul, inculpații din acest dosar vor da colțul”, a declarat avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, la România TV.

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă, succes în instanță. Daniela a câștigat o sumă uriașă în urma unui proces

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI