Close sidebar
Close sidebar

Dosar penal dupa incidentele de la concertul trupei Carla's Dreams din Piatra Neamt

Politistii au deschis dosar penal in urma concertului trupei Carla's Dreams de vineri seara, organizat intr-un centru comercial din Piatra Neamt, dupa ce mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza spatiului mic si a caldurii.

Alexandra Chiric,


DISTRIBUIE
acest articol

Trupa basarabeana Carla's Dreams a oprit concertul dintr-un mall din Piatra Neamt, dupa ce mai multe persoane au lesinat. Artistii au explicat ca temperatura era "imposibil de suportat" pentru public. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Neamt a anuntat ca patru persoane au fost transportate la spital.

Sambata au avut loc primele audieri in acest caz. Anchetatorii trebuie sa afle cum a fost posibil ca in acesl loc sa fie prezenti aproximativ 3.000 de oameni, deşi spatiul respectiv nu permitea acest lucru.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

S-a deschis „dosar penal pentru savârşirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa şi neluarea masurilor legale privind securitatea şi sanatatea in munca”, se arata intr-un comunicat transmis de IPJ Neamt.

Potrivit comuncatului, politiştii nemteni au demarat cercetari in cadrul unui dosar penal privind savârşirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa şi neluarea masurilor legale privind securitatea şi sanatatea in munca, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lânga Judecatoria Piatra Neamt.

„In cauza se fac cercetari pentru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care s-a produs acest eveniment şi dispunerea masurilor legale ce se impun”, mai arata documentul.

Reprezentantii Galleria Mall Piatra Neamt au anuntat că intrarea la spectacol a fost liberă si nu s-au asteptat la un aflux atat de mare de spectatori. Ei au precizat că spectacolul a fost organizat in interiorul mall-ului, la etaj, cu ocazia deschiderii mai multor magazine si au informat că au solicitat oficial prezenta la eveniment a reprezentatilor ISU, Jandarmeriei, Politiei si Ambulantei.

Potrivit reprezentantilor complexului comercial, au fost deschise toate instalatiile de aer conditionat si geamurile de la etaj, dar nu au făcut fată numărului mare de spectatori, relateaza Agerpres.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI