O mașină a unei școli de șoferi a fost oprită de polițiștii din Timișoara.

La volanul acesteia se afla un bărbat de 33 de ani, care susținea examenului pentru obţinerea permisului de conducere şi care este suspectat că a consumat droguri înainte. Testarea a ieşit pozitivă.

Un dosar penal a fost deschis în acest caz

”La data de 13 februarie a.c.,

în jurul orei 11:30, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control pe strada Paul Constantinescu din Timişoara, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 33 de ani, în calitate de candidat în vederea obţinerii permisului de conducere pentru categoria B ”, a transmis IPJ Timiş.

După ce a fost testat cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

”Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise”, a mai precizat IPJ Timiş.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

În acest caz, oamenii legii au deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Citește și: Șofer de 24 de ani, depistat de polițiști sub influența a trei substanțe psihoactive, în urma unui control de rutină

Șofer de 24 de ani, depistat de polițiști sub influența a trei substanțe psihoactive

Oamenii legii au depistat un tânăr de 24 de ani, la volanul unei mașini, în timp ce se afla sub influența a trei substanțe psihoactive.

Unde a avut loc evenimentul?

Evenimentul a avut loc pe o stradă situată în municipiul Huşi. Oamenii legii, care se aflau în serviciul de patrulare şi supraveghere trafic rutier au depistat şi oprit pentru control autoturismul condus de tânăr.

,,La data de 11 februarie 2024, ora 18.20, polițiștii Biroului Rutier Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, și ai Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, aflați în serviciul de patrulare și supraveghere trafic rutier pe strada Corni din municipiul Huși, au depistat și oprit pentru control un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Huși.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a trei substanţe psihoactive.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la Spitalul Municipal Huşi, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului substanţelor interzise”, au transmis, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, potrivit Agerpres.

Cercetările vor continua în acest caz

Citește și: VIDEO- Nouă lege: Șoferii care comit infracțiuni la volan rămân fără permis și în alte țări din UE

În acest caz, sunt continuate cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si