Potrivit datelor transmise sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, dosarul a fost deschis la Secţia de Poliţie Rurală Hoghiz, după ce două adolescente au bătut o fată de 13 ani.

Adolescentele bătăușe aveau 13 și 15 ani

Din cercetările efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că două tinere, în vârstă de 13 ani şi 15 ani, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, ar fi agresat fizic o altă tânără, în vârstă de 13 ani, în timp ce se aflau în sala unei unităţi de învăţământ situată pe raza localităţii Jibert

din judeţul Braşov ”, transmite IPJ Braşov.

Citeste si: Anunțul consilierului lui Zelenski. Războiul ar mai putea dura între două şi şase luni

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal vizând infracţiuni de lovire sau alte violenţe, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.

Șocant. Scene de tortură descrise într-un manual de clasa a V-a

Zeci de părinți sunt indignați după ce în manualele elevilor se clasa a V-a sunt prezentate scene de tortura. Este vorba despre legenda populară „Moartea lui Constantin Brâncoveanu”, care este predată la limba și literatura română.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a cumulat aseara aproape 20% cota de piata la nivelul publicului de la orase! Kanal D, lider in audiente cu emisiunea cu si despre cuvinte!

Părinții susțin că balada populară, „Moartea lui Constantin Brâncoveanu”, care este predată la limba și literatura română, este mult prea dură prin scenele de tortură pe care le descrie pentru vârsta copiilor de clasa a V-a.

Textele conțin descrieri ale unor scene de tortură

„Începură să-i jupoaie pielea de pe corp, apoi umplură pielea cu paie, o puseră într-o suliţă şi o tăvăliră prin noroi”.

Textul legendei populare „Moartea lui Constantin Brâncoveanu” descrie în detaliu execuția voievodului Țării Românești.

Părinții se plâng ca textul legendei populare „Moartea lui Constantin Brâncoveanu” este mult prea dură pentru un copil de 12 ani, ce este obligat să parcurgă acest text la limba și literatura română.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si