Un băiat, în vârstă de 13 ani, a fost aruncat la pământ de tatăl unui alt copil, chiar în incinta locului de joacă. Cazul a avut loc, duminică 7 februarie, într-un parc din Hunedoara. Părinții aflați în parc au asistat la scenele de groază, însă, nimeni nu i-a sărit minorului în apărare.

IPJ Hunedoara susține că fiul bărbatului s-a certat cu un copil în spatele blocului, drept pentru care adultul și-a ieșit din fire și l-a agresat pe colegul de joacă al fiului său.

Copilul a fost transportat la Spitalul Municipal Deva pentru a primi îngrijiri medicale.

Ce s-a întâmplat la locul de joacă

Citeste si: VIDEO| Atac salbatic, criminal în libertate

Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ. Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: VIDEO| Cum se simte copilul, de 13 ani, bătut în parc?! Imagini emoționante cu minorul aruncat la pământ

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

Dosar penal pentru bărbatul în vârstă de 29 de ani

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe, iar persoana bănuită urmează a fi reținută, pentru 24 de ore.

Sursa: G4media


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si