Polițiștii giurgiuveni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de înșelăciune și nerespectarea regimului materialelor nucleare, după ce o vrăjitoare a folosit mercur pentru dezlegarea de farmece și vindecarea de boli.

”La data de 31 august 2022 poliţiştii din cadrul IPJ Giurgiu- Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unei femei, de 56 ani, din localitatea Roata de Jos, judeţul Giurgiu.

Citeste si: Vrăjitoarea, care a luat bani mulți de la Oana Zăvoranu, a ieșit din pușcărie. Cum i-a convins pe judecători

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din primele cercetări a reieşit faptul că femeia în cauză ar fi înşelat mai multe persoane, prin folosirea unei substanţe, respectiv mercur, înlesnind practicarea vrăjitoriei şi totodată, ar fi perceput sume de bani pentru dezlegarea de farmece şi vindecarea de boli”, se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri, de IPJ Giurgiu.

14 termometre au fost ridicate de la domiciuliul acesteia, iar cercetările continuă.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și nerespectarea regimului materialelor nucleare.

Vrăjitoarea care a luat bani de la Oana Zăvoranu a ieșit din pușcărie

Vrăjitoarea, care se află în plin scandal cu Oana Zăvoranu, a ieșit din spatele gratiilor. Femeia i-a convins pe judecători să iasă înainte de termen.

Escroaca Roxana Lider, cunoscută drept „Vrăjitoarea Vanessa”,  a lăsat-o fără zeci de mii de euro pe Oana Zăvoranu. Ea a târât-o într-un scandal teribil pe vedeta de televiziune.

Citeste si: Percheziții la vrăjitoare. Polițiștii cercetează înșelăciuni cu prejudiciu de 230.000 de lei

„Admite propunerea de liberare condiționată, privind pe LIDER ROXANA, aplicată prin sentinţa penală nr. 296/2018, pronunţată de Tribunalul Bucureşti (MEPÎ nr. 1176/2018). Constată îndeplinite condițiile disp. art. 59 şi urm. V.Cod penal şi dispune punerea în libertate condiționată a condamnatei LIDER ROXANA, de sub puterea MEPÎ nr. 1176/2018 emis de Tribunalul Bucureşti, dacă nu este arestată sau reținută în altă cauză. Atrage atenția condamnatei asupra disp. art.61 V.Cod penal, privind efectele liberării condiționate, pentru restul de pedeapsă rămas neexecutat (se va împlini la data de 11.11.2024). Definitivă”, au decis, recent, magistrații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si