Close sidebar
Close sidebar

Dosar penal pentru tentativa de frauda electorala pe numele unui barbat cu interdictia de a vota, care a vrut sa voteze in orasul Baicoi

Un barbat condamnat penal, cu interdictia de a-si exercita dreptul de vot, a fost amendat contraventional cu suma de 2 200 de lei, iar pe numele sau a fost intocmit un nou dosar de cercetare penala dupa ce, duminica, a vrut sa voteze pentru functia de primar al orasului Baicoi, iar cand i s-a adus la cunostinta ca nu are acest drept a refuzat sa paraseasca sediul sectiei de votare.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al Biroului Electoral Prahova, judecatorul Alina Anton-Pavel, un barbat care are o condamnare penala a mers, duminica, sa voteze la o sectie amenajata in orasul Baicoi, iar in momentul in care i s-a adus la cunostinta ca are interdictie de a vota impusa printr-o decizie judecatoreasca acesta a refuzat sa paraseasca sectia de votare. Barbatul a fost amendat contraventional de catre jandarmi cu suma de 2200 de lei, iar pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru tentativa de frauda electorala.  

Functia de primar al orasului Baicoi a ramas vacanta dupa ce edilul ales in iunie anul trecut a fost condamnat pentru conflict de interese. Primarul al carui mandat a incetat inainte de teren candideaza acum din nou pentru functia la care a fost nevoit sa renunte in urma condamnarii.
in orasul Baicoi au fost amenajate 13 sectii de votare, iar in cursa electorala sunt inscrisi patru candidati, cu totii reprezentanti au unor formatiuni politice.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pana la ora transmiterii acestei stiri politistii din Prahova au primit sapte sesizari cu privire va exercitarea votului multiplu. in urma verificarilor, sase dintre acestea nu au fost confirmate, iar a saptea este in curs de verificare, au declarat reprezentanti ai acestei institutii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI