Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Suceava, accidentul s-a petrecut pe strada Cetatii din orasul Gura Humorului, dupa ce fata de 14 ani a pierdut controlul bicicletei si a acrosat o masina oprita, la volanul careia se afla un barbat de 57 de ani. in urma impactului, fata a fost ranita, fiind transportata cu ambulanta la spital.

soferul a fugit de la locul accidentului, fiind ulterior prins de catre politisti pe o alta strada din localitate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Intrucat emana halena alcoolica, soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat. in consecinta, barbatul a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Din primele cercetari, politistii au stabilit ca vinovati de producerea evenimentului rutier sunt atat minora de 14 ani, care se deplasa neregulamentar, cat si soferul, intrucat se afla sub influenta bauturilor alcoolice si a parasit locul accidentului”, a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Ionut Epureanu.

Politistii suceveni au intocmit dosar penal pe numele soferului, pentru conducere sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de ancheta.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si