Close sidebar
Close sidebar

Dosar penal pentru un sofer, dupa ce o fata a intrat cu bicicleta in masina lui, desi stationa

O fata de 14 ani, din orasul sucevean Gura Humorului, a ajuns la spital dupa ce a intrat cu bicicleta intr-o masina condusa de un sofer baut care a fugit de la locul accidentului.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Suceava, accidentul s-a petrecut pe strada Cetatii din orasul Gura Humorului, dupa ce fata de 14 ani a pierdut controlul bicicletei si a acrosat o masina oprita, la volanul careia se afla un barbat de 57 de ani. in urma impactului, fata a fost ranita, fiind transportata cu ambulanta la spital.

soferul a fugit de la locul accidentului, fiind ulterior prins de catre politisti pe o alta strada din localitate.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Intrucat emana halena alcoolica, soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat. in consecinta, barbatul a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Din primele cercetari, politistii au stabilit ca vinovati de producerea evenimentului rutier sunt atat minora de 14 ani, care se deplasa neregulamentar, cat si soferul, intrucat se afla sub influenta bauturilor alcoolice si a parasit locul accidentului”, a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Ionut Epureanu.

Politistii suceveni au intocmit dosar penal pe numele soferului, pentru conducere sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de ancheta.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI