Chiar daca toate au primit aprobare de la primarie, tanarul s-a trezit cu dosar penal la pentru infractiunea de instigare publica.

Aceasta este citatia pe care am primit-o de la politie, au venit la mine la usa.

Razvan Codreanu, protestatar: Ma simt putin stanjenit stiind ca toate postarile imi sunt urmarite, nu mi se pare un lucru foarte normal, dar nu o sa ma opresc de la proteste.

Acest tanar din Timisoara este unul dintre organizatorii protestelor din capitala Banatului. De aproape un an, Razvan si-a asumat rolul de a chema lumea in strada prin intermediul retelelor de socializare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Nu s-a gandit ca actiunile lui pasnice ii vor aduce un… dosar penal. Cu atat mai mult cu cat mitingurile au fost aprobate de autoritatile locale si nu s-au inregistrat niciun fel de violente.

Toate protestele s-au desfasurat legal, cu aviz favorabil de la primarie. Niciodata nu am incitat la violenta, niciodata nu s-a soldat cu vreo amenda in Timisoara.

Tanarul de 27 de ani este convins ca politistii care l-au citat ca martor intr-un dosar de instigare publica fac exces de zel.

Intreaga operatiune a oamenilor legii nu ar fi altceva decat o incercare de a-l intimida.

Razvan Codreanu, protestatar: Cred ca partidul care este la putere incearca sa intimideze protestatarii Rezist prin orice mijloace tinand cont ca la Bucuresti s-au luat amenzi de zeci de mii de euro, i-au luat cu dubele.

Deputatul "Mitraliera", spre exemplu, care spune ca va folosi AKM-ul si nu ii este frica sa il foloseasca pe noi.

Nu cred ca a patit nimic, nu cred ca a fost citat.

Politistii din Timisoara recunosc ca au deschis doua dosare penale pentru infractiunea de instigare publica.

Tanarul citat de politie spune ca se va prezenta la sectie, insotit de un avocat. Este hotarat sa nu renunte la organizarea protestelor si spune ca va fi prezent si la Bucuresti, la protestul din 20 ianuarie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si