Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, procurorul Darius Roman, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că dosarul privind accidentul de la Mina Lupeni a fost clasat, scriu cei de la Mediafax. 

Dosarul accidentului din 2017, de la Mina Lupeni, a fost clasat

“În luna decembrie 2018 s-a dat o soluţie de clasare a dosarului. Soluţia a fost dată de procurorul de caz, în baza articolului 16, litera b, din Codul de procedură penală.

Moştenitorii victimelor pot face plângere împotriva soluţiei, aceasta este procedura”, a afirmat procurorul Darius Roman.

În urma accidentului produs în Mina Lupeni, au fost anchetate trei persoane. Este vorba de fostul director al Complexului Energetic Hunedoara, Cosmin Chiuzan, fostul inginer şef cu producţia, Cristian Balea, şi fostul director al Minei Lupeni, Daniel Brânzan.

Dosarul accidentului din 2017, de la Mina Lupeni, a fost clasat

Accidentul de la Mina Lupeni a avut loc în luna octombrie 2017, când opt mineri au reuşit să se salveze, însă patru au fost surprinşi de malul de pământ şi au rămas blocaţi în subteran. Doi dintre ei au murit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si