Au trecut mai bine de 4 ani si jumatate de la tragedia aviatica in care au murit cei doi, insa familia Aurei Ion este nemultumita de rezultatul Raportului de expertiza a accidentului, considerand ca acesta nu raspunde la intrebarile legate de sfarsitul tinerei.

In accidentul aviatic din Apuseni au murit doua persoane

Mariana Ciuca, sora cea mare a Aurei Ion, este cea care se ocupa in numele familiei de aflarea adevarului, iar avocatii au depus o cerere la Inalta Curte de Justitie. 


“Dosarul Apuseni: Am terminat de citit 54 de pagini de “Obiectiuni la Raportul de expertiza tehnica judiciara”, privind accidentul din Apuseni, formulate de catre avocatii familiei noastre. Obiectiuni depuse la Dosarul aflat in Rem pe masa domnilor procurori de la Inalta.
Pe aceasta cale doresc sa le multumesc din suflet, avocatilor familiei, pentru ca au ales sa ramana impartiali si au luptat si lupta cu determinare si profesionalism pentru cauza noastra.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Intr-o Romanie in care foarte putini oameni mai pot pastra o atitudine corecta, dansii au ales sa sustina acest dosar, in pofida tuturor piedicilor puse, atat de catre organele statului, cat si de catre terte persoane care au fost interesate sa tergiverseze si sa induca in eroare institutiile abilitate sa stabileasca adevarul si vinovatia.
Suntem la un moment de cumpana, cand ne asteptam ca Inalta Curte de Casatie si Justitie sa actioneze cu verticalitate, profesionalism si sa ia in considerare cererile noastre, multe si repetate, de a

solutiona acest dosar in numele dreptatii si al literei de lege”, este mesajul transmis de Mariana Ciuca, din Marea Britanie, acolo unde locuieste de mai multi ani.

Mariana Ciuca, alaturi de sora ei, victima a accidentului din Apuseni

Familia Aurei Ion considera ca tanara putea fi salvata daca, dupa ce avionul s-a prabusit, nu trebuiau sa treaca ore bune pana oamenii au ajuns la epava si au gasit victimele. Asta pentru ca sunt martori care sustin ca Aura Ion era in viata cand au ajuns la ea.

In 20 ianuarie 2014, avionul, pilotat de Adrian Iovan, transporta o echipa de medici si voluntari de la Bucuresti la Oradea, intr-o actiune umanitara. Aeronava s-a prabusit in Muntii Apuseni, iar pilotul Adrian Iovan si pasagera Aura Ion au murit, ceilalti fiind grav raniti.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si