Patru suspecți dintre cei implicați în dosarul „ Azilele Groazei ” sunt așteptați astăzi în fața instanței de la Tribunalul București pentru a afla dacă li se prelungesc măsurile preventive.

Citește și: Azilele groazei. Tot ce trebuie să știi despre cazul care a revoltat întreaga Românie

Un azil din județul Ilfov funcționa chiar dacă ANPC a decis să-l închidă

Claudia Costandiș, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

„Frații Godei alături de alți doi suspecți cheie din dosarul „Azilele Groazei” urmează să ajungă la Tribunalul București pentru a le explica judecătorilor ce s-a întâmplat în azilele din Voluntari, pe care cei doi le dețineau și unde au existat torturi groaznice pentru bătrânii care erau cazați acolo în condiții improprii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Toate acestea au fost scoase la iveală după ce au fost realizate mai multe anchete jurnalistice, iar procurorii DIICOT alături de polițiștii Capitalei au făcut mai multe descinderi acolo și au fost șocați de ce au putut să găsească.

În total, 24 de suspecți au fost săltați. O parte dintre ei au fost plasați sub arest preventiv, alții sub arest la domiciliu, iar unii sub control judiciar.

De asemenea, Ștefan Godei și fratele său vor afla dacă magistrații vor decide să le prelungească sau nu măsura arestului preventiv pentru alte 30 de zile sau dacă vor scăpa.

Vă reamintesc faptul că aseară anchetatorii au descoperit unul dintre azilele care a fost închis acum ceva vreme de ANPC că ar fi funcționat în continuare. Este vorba tot despre un azil din județul Ilfov, acolo erau mai mulți beneficiari care stăteau în condiții improprii.”

, transmite Claudia Costandiș, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si