,,La data de 08 decembrie a.c., poliţişti ai Serviciului Grupuri Infracţionale Violente din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 au pus în aplicare 12 mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi furt calificat”, a informat, miercuri, Poliţia Capitalei.

Citeste si: Un polițist din Botoșani a tras un foc de avertisment după ce a fost atacat cu o scândură

12 persoane au fost aduse la audieri

Poliția Capitalei a menționat că la sediul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente au fost duse mai multe persoane cu vârste cuprinse 16 şi 24 de ani după punerea în aplicare a mandatelor de aducere în municipiul Bucuresti şi în judeţele Giurgiu, Calarasi şi Ilfov.

Dosarul protestelor din martie, din Capitală: 12 persoane au fost reținute de polițiști

v

[Sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Buda]

Citeste si: Un elicopter s-a prăbușit în India. La bord se afla șeful forțelor armate

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

,,Activităţile se desfăşoară într-o cauză vizând infracţiunile săvârşite în noaptea de 29/30 martie, în zona Piaţa Unirii ca urmare a unor proteste. enţionăm că până în acest moment, au fost trimise în judecată 21 de persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi furt calificat”, au adăugat oamenii legii.

În noaptea de 29 spre 30 martie 2021, la protestul anti-restricţii din Capitală, au fost identificate 188 de persoane implicate în incidente. 

Mai mulți dintre protestatari s-au așezat pe carosabil, trei indivizi au încercat să iasă din coloana, iar la intervenţia jandarmilor au devenit violenţi şi au aruncat cu pietre în jandarmi, lor alăturându-li-se şi alţi protestatari. 

Dosarul protestelor din martie, din Capitală: 12 persoane au fost reținute de polițiști

Citeste si: VIDEO| Restricțiile de sărbători sunt oficiale! Ce reguli trebuie să respecte românii și de când intră acestea în vigoare

Totodată, manifestanții au incendiat şi distrus vitrine, tonomate de alimente, mobilier stradal, staţii de autobuz şi geamuri ale mijloacelor de transport. 12 jandarmi au fost răniţi, trei dintrre ei ajungând la spital. Au fost date atunci 222 de amenzi în valoare de peste 200 de mii de lei, opt fiind acordate organizatorilor.

Citeste si: Un singur elev a fost confirmat pozitiv, în urma testării, în această săptămână


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si