Close sidebar
Close sidebar

Două accidente grave au avut loc la doar câteva minute distanţă, în Iaşi. O femeie a murit călcată de tren, iar alţi doi ieşeni au fost loviţi de o maşină pe trecerea de pietoni

O femeie de 50 de ani din Iaşi a murit călcată de tren, în cartierul Dacia, zona BJATM, anunţă BZI. Martorii vorbesc despre o persoană fără adăpost, iar circumstanţele decesului nu au fost clarificate.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu se ştie dacă a fost vorba despre un accident sau o sinucidere, deşi unele voci spun că femeia ar fi trecut pe calea ferată fără să fie atentă. Potrivit sursei citate, victima nu a fost încă identificată.

La doar câteva minute distanţă, un alt accident s-a produs tot în Iaşi, în zona Bucium. Doi ieşeni, soţ şi soţie, au fost loviti pe trecerea de pietoni de un şofer de 80 de ani. Conducătorul auto conducea un autoturism Dacia Logan MCV şi nu i-a observat pe cei doi, care traversau regulamentar.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În urma impactului violent, femeia a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral sever, iar barbatul cu mai multe contuzii.

Potrivit BZI, femeia ar fi intrat în stop cardio-respirator, dar a fost resuscitată de medici.

"Pacienta din accidentul rutier a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie cu un echipaj de prim-ajutor. Aceasta prezenta un traumatism cranio-cerebral sever, a fost intubată şi ventilată mecanic. Barbatul a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului «Sfântul Spiridon», conştient, cu trauma de coloana", au precizat aseară medicii.

Sursă: observator.tv

Victimele aveau o sticlă de şampanie şi un buchet de flori, semn ca se îndreptau spre o aniversare, cel mai probabil.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI