Două accidente teribile, în mai puțin de două ore, pe același tronson de stradă, pe DN 1. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce s-a înfipt cu mașina într-un copac. 

Accidentele au avut loc în afara localității Apoldu de Sus, Sibiu. Primul accident rutier a avut loc la km. 335+200 m.  

Citește și: Accident rutier cu o mașină și o motocicletă, în Galați. Motociclistul a fost rănit grav. Vinovatul are 21 de ani și nu avea dreptul de a conduce pe drumurile publice

”Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că şoferul unui autoturism care se deplasa spre Sibiu, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat într-un parapet”, a transmis IPJ Sibiu.  Din primul accident, a rezultat rănirea unui șofer de 53 de ani.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Al doilea accident a avut loc la km. 337+500m, în afara localităţii Apoldu de Sus. Cel de-al doilea șofer a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac, unde a murit pe loc. Polițiștii continuă cercetările.  

Citește și: Un copil a decedat după ce a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 61 de ani, în Turda

Accident rutier cu o mașină și o motocicletă, în Galați. Motociclistul a fost rănit grav. Vinovatul are 21 de ani și nu avea dreptul de a conduce pe drumurile publice

Un motociclist a fost grav rănit, după ce nu i s-a acordat prioritate, pe o stradă din Galați. Vinovatul ar fi un tânăr de 21 de ani care nu avea dreptul de a conduce pe drumurile publice.

Citește și: Accident rutier cu șase victime în județul Mureș. Două autoturisme au fost implicate

Polițiștii au efectuat verificări și au stabilit că un tânăr în vârstă de 21 de ani din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Domnească dinspre strada Bolintineanu, când a ajuns în dreptul campusului studențesc ar fi virat la stânga fără să acorde prioritate de trecere unei motociclete. 

Aceasta din urmă era condusă de un bărbat de 30 de ani.

Citește și:  Accident rutier grav pe E85, la ieșire din Golești. Traficul este blocat pe sensul Focșani-București

În urma evenimentului rutier, motociclistul a fost rănit grav. După ce i-a fost acordat primul ajutor la fața locului de către echipajele medicale de la ambulanță, a fos transportat la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si